youngwildandfreeee

31 Augusti

Kategori: Allmänt

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och, jag har hunnit men att tvätta, packa lite, gått ner på stan,lunchat,träffat Emma,och under hela tiden har jag haft Sanna vid min sida,, hur mysigt!
 
Nu har jag precis badat och tvättat håret igen, jag ska tvätta det med silverschampo i 4 dagar i rad nu och den här processen är verkligen inte bra för mitt hår men vad ska jag göra? jag måste ju få bort den gula färgen så om det ska kosta att håret blir som sandpapper så får det helt enkelt göra det. Nu ska jag in i köket och hjälpa mamma med maten sen ska vi bara mysa framför tv:n men vindruvor och choklad, vilken kväll!
 
Min väska kommer ha sjuukt mycket övervikt skulle jag tippa på, den väger bly!
 
xx

Tvätta och packa

Kategori: Allmänt

Denna morgon börjar med att jag ska ha tvättstugan, så det var bara att dra sig ur sängen och börja springa upp och ner i tvättstugan, men det går bra de är inte allt för mycket och snart kommer Sanna hit och sällskapar lite, sen ska jag börja packa också, och det blir ju ett spännande moment bara  sig, hur fasen ska jag få plats med allt? jag har iförsig en stor väska men saken är ju att om jag fyller den får jag övervikt och får jag övervikt måste jag betala och måste jag betala blir jag inge glad så det skulle bara bli en ond cirkel, men jag ska nog komma på något så att jag får med mig all jag behöver,
 
Nu blir de käk och sen ska jag springa mer igen!
 
xx
 
 

Världens bästa

Kategori: Allmänt

Som sagt kan jag inte sova, fast jag är trött, jag är super taggad och glad ena sekunden sen nästa inte lika då jag inser att jag ska åka ifrån min underbar fina världens bästa och fantastiska mamma, det kommer bli så tomt, men vi ska skypa mycket, varje dag!, så de blir bra, det brukar ju kännas bättre bara man har kommit iväg, men det är ett litet framsteg den här gången iallfall! förra gången grät jag floder kvällen innan jag skulle åka för att jag skulle sakna henne så mycket, och nu är det ju inte kvällen innan än så det kan mycket väl hända igen.. men det känns ungeför lika nu, men jag grinar inte bara, och nu den här gången kommer jag ju att flyga själv också, och då kan jag inte grina och tänka på annat, måste fokusera på att gå till rätt gate, kolla klockan, ta åksjuketabletter och komma ihåg att stänga av mobilen, jag kan alltså inte grina då det skulle kunna förstöra hela min resa och det vill ju varken ni eller jag eller hur?
 
Nu ska jag försöka att sova.
 
                                                                                                                             
 
xx

Den funkar!

Kategori: Allmänt

Fan va glad jag är nu alltså! laddaren kom idag och datorn funkade, skype funkade och allt funkade på den lilla rackaren som har legat i en låda i ett år eller något liknande, men den gjorde mig så glad när den efter liten uppvärmning funkade helt galant!
 
Och så är det ju lite kul att starta upp den igen för jag hade jätte mycket gamla bilder och låtar på den, bilderna raderade jag doc för det är något jag kommer minnas i mitt huvud när jag vill och inte något som jag vill blir påmind om när jag kollar på bilder när jag inte alls vill se dom. Låtarna också va ju skit roligt att lyssna på för jag har jätte mycket minnen till dom, nästan alla var under samma period också och det var under dom bästa åren i mina skolår,6-9 en helt underbar tid! det var när jag träffade folk som verkligen har varit en del av mitt liv, inte bara då uta några av dom fortfarande och det är kul, att minnas allt sånt som man kanske hade glömt eller nått..
 
Ja nu for jag iväg i mina tankar igen, men för att återgå till datorn igen, jag har precis provskypat med både pappa och Aree så att jag vet att det funkar, så nu blev det ännu en grej som ska packas ner och ta plats, men det gör inget, för det är det helt klart värt att släpa på!!
 
Jag och mamma kollat på tv och fikat ikväll, jag måste äta allt jag inte kommer få äta på ett tag nu här innan jag åker, och idag blev det kladdkaka med grädde och hallon, otroligt mumsigt.
 
Gött!!
 
xx
 
 
 

Neeeej!

Kategori: Allmänt

Jag visste att man inte skulle färga håret hemma.. självklart kan man inte ha turatt få bra resultat två gånger.. Åhh jag har blivit gul.. det är inte kul, det är inte gult som i en kyckling gult, men de är gult som i en fjortis har färgat håret hemma från svart till blond för att hon inte har råd att göra det hos frissan..Ni vet?
 
Men jag och Elin hade det mysigt iallfall, vi fikade kollade på tv och snackade, nu har vi precis sagt hejdå kramat varandra och fällt en liten tår. nä jag bara skoja, det kom inga tårar, kom det någon tår var det för att mitt hår ser ut som det gör..
 
Nu ska jag åka och köpa silvershampo för den här gula nyansen som nu pryder mitt huvud ska bort, och det är nu!!
 
Bortse från finnarna och fokusera på färgen.
Gofika som jag hade gått upp i morse för att baka.
Snäckan!
 
xx

Japp nu börjar det kännas

Kategori: Allmänt

Nu tror jag minsann att jag börjar bli lite nervös, eller så är jag bara så förväntans full.Jag kan knappt bärga mig från att se dom igen och att vara med om saker som jag inte kan göra i sverige. Jag kan inte somna på nätterna och jag vaknar as tidigt på morgonen, Det är väll just för flygresan som jag är lite nervös men det ska allt gå bra, men som sagt jag börjar känna att det är nära nu..
 
 
Nu väntar jag på att Elin ska komma, hon ska färga mitt hår och så ska vi fika, mys, sista dagen jag träffar Elin idag så vi ska minsann se till att få ut allt av denna dag.
 
xx

Ha det så kult på restaurangen

Kategori: Allmänt

Jag vaknade som sagt vid elva tiden idag, och sen dess har jag bara hängt här i soffan, ätit frukost,kollat på tv,lyssnat på musik och bara haft det bra, nu väntar jag på att mamma ska komma hem, sen ska vi ut på restaurang ikväll, jag mamma och syster, det ska bli riktigt trevligt faktiskt, lite familjemys mitt i veckan, och därför ska jag nu sätta på mig lite kläder och sminka mig lite så att man ser någolunda representabel ut eller va det heter.
 
 
xx
 
 

29 Augusti

Kategori: Allmänt

tror att jag har fått sendrag i axeln.. jag har så sjukt ont i axeln/vänstra sidan av upper delen av ryggen, kan vara så att på kudden trycker jag  upp alla mina gosedjur på hög och sen lägger jag mig på det, kanske blir lite för högt? och ja jag sover med gosedjur,och apropå det så ska jag faktiskt ta och presentera dom för er så att ni vet vilka jag ligger och drägglar med på nätterna..
 
Det här är båtsman, han var mycket större och lenare förut, men efter 20 år med mig, rest världen över, blivit släpad nertryckt i en resväska,blivit glömd, nerdrägglad och ja jag vet inte allt, så är han världens bästa hund och ska sova med mig varje dag i hela mitt liv!
 

Den här lilla kissen har jag också haft länge,15 år kanske,jag fick den av mamma när jag fyllde år. den har alltid haft en plats brevid båtsman och mig,hon har blivit sydd , dragen och kastad i svansen, varit en klen skadad katt när vi lekte vetrinär..

Det är ju ganska givet vad de här lilla filuren heter eller hur? Jag fick den av pappa för kanske 7-8 år sedan, det var den ända som var kvar i affären och pappa tyckte att det var synd om den för att den var ensam, då fick jag honom, och gissa om jag blev glad?

Den här lilla filuren kom sist in i flocken, 6 april 2012 så alltså på min fördelsedag, jag fick den av Jeppi och även fast jag inte har haft den länge så har den:legat själv i en hotellobby,flygit,blivid tappad, nertryckt i en liten liten väska nästan så liten att han hade brutit nacken om det var ett riktigt djur,men också kramad till tusen när jag har längtat efter min man.
 
Det här va ju himla trevligt eller hur?
 
xx

Candy och ansiktsmask

Kategori: Allmänt

En kväll med mys med mamma,ansiktsmask och godis.Vi åkte och handlade också så nu har jag köpt godis för typ 200 spänn knäckebröd, kaviar och maraboue, allt på beställning och jag skulle kunna säga att det kommer ta upp  mer än halva väskan. Men de gör inget, det är gullisarna värda.
 
Ansiktsmasken som jag förövrigt hade köpt på öb?! vet jag inte ritkgti hur den funkade, jag rukar aldrig andvända det så jag vet inte hur det ska kännas när dom "värker" men hela ansiktet stelnade jag kunde knappt prata och jag vågade absolut inte skratta för då kändes det som att hela facet skulle gå i bitar.. men vi får se om jag får några röda utslag,blossandee och röda kinder eller någon annan allergisk reaktion, händer icke det så borde den vääll ha funkat och allt är i sin ordning!
 
Nu kollar jag på project runway och tycker lite synd om mig själv för att jag mår lite illa, kan vara att jag har ätit godis kan även vara att jag är trött, eller så kan de vara så att jag börjar bli sjuk? jag hoppas att det är de förstnämnda. Nu ska jag fortsätta ligga som en klubbad säl innan det är dags att rulla i säng..
 
kul!
 
xx

Min fina vän

Kategori: Allmänt

jag är så lyckligt lottad som har den familj jag har, dom vänner jag har och det liv jag lever, det är inte ofta man tänker på hur jävla bra man har det igentligen utan det är när man ser en vän som ledsen och som verkligen har problem men som inte kan lösa dom som man verkligen inser hur jäkla bra man har det, man skulle bara vilja ta över problemet själv fixa det åt dom, för att man tror att man skulle kunna lösa dom själv.. tyvärr kan man inte alltid göra det, hur gärna man än vill, men jag har lärt mig en sak och det är att man aldrig ska ge upp, vad det än gäller, och har man någon som alltid backar upp en, någon som alltid finns där som aldrig skulle svika än så vet jag att man klarar allt, det kommer garanterat bli svårt och tufft men tillslut så kommer det att bli bra, det är så man måste se det, och jag ska hjälpa dig min vän, jag ska göra allt jag kan !
 
xx
 
 
 

Sista dagen med gänget

Kategori: Allmänt

Blev en heldag med Elin och Danne som precis är hemkomna från sin semester,så idag har vi bara hängt hela dagen, vi har shoppat lite,druckit smootie, skrattat och bara haft det bra.Det var sista gången jag hängde med båda dom två innan jag åker nu och det är ju lite sorgligt kan man tycka..
 
 Och nu har jag verkligen köpt allt som jag behöver också, tog upp väskan igår så ska kanske börja lägga ner lite små saker och kläder som jag ändå inte andvänder nu. ja time will tell helt enkelt, ikväll vet jag inte riktigt hur det blir vi får se.
 
Imorgon kommer forhoppningsvis min laddare till datorn också, idag köpte jag en mikrofon så jag ber till gudarna att datorn funkar så att vi inte har slösat kosing på något som ändå inte funkar..
 
xx
 
 

En vecka

Kategori: Allmänt

Om prick en vecka sitter jag nu på flyget tillbaka till Thai, spännande!
 
tavlorna är också klara men jag hade en helt annan bild på om hur jag ville att dom skulle se ut, så efter att jag gjort Arees så blev jag så jävla arg så jag smacka bara på alla kort jag hade på mig och jeppi i en ram och satte ihop den, de blev bra, han blir säkert glad, det är tanken som räknas...
 
xx
 

Tips från coachen

Kategori: Allmänt

Jag har fått ett jätte fint armband av min vän Emma, hon har skaffat sig en ny hobby och det är att göra smycken, jag fick ialfall ett jätte fint silver smycke där de står, j&j love på, jätte fint, kolla in hennes sida och beställ ett armband eller halsband med valfri text på! billigt är de också, 100 kr max!!
 
 
       Ni ser ju vilket som är mitt, det som är längst fram, visst är det fint?   
 
xx

Geocaching

Kategori: Allmänt

Jag har skaffat mig en ny hobby! tyvärr lite försent..
 
Jag och Emma möttes och parkerade våra cyklar på ett ställe för vi kände att det skulle vara lättare att ta sig fram gående,
 
Vad är geocaching tänker ni?
Folk från hela världen har det här som hobby och det går ut på att leta efter olika saker som folk har gömt, det är som en skattjakt, grejen är bara att det är inte på gömmställen som bakom en sten eller i en buske, det är helt sjukt hur folk kan gömma saker och det är så jävla kul när man hittar något som är gömt så bra. tillexempel hittade vi en på en parkering, en stolpe där det sitter en p-skylt och bakom p-skylten satt den, men själva stolpen stog bakom ett staket och i en buske med en bil parkerad framför, en annan vi hittade var på ett sånt där stor silvrigt skåp av metall som brukar stå på gräsmattor och lite här och där, och på den satt en jätte jätte liten silvrig grej en och där i låg den. Själv grejen man hittar kan vara vad som helst, bara ett papper och en penna så att man kan fylla i datum och tid när man tog den, eller ett halsband eller vad som helst,folk lägger lägger i och tar saker, sakerna kan vara gömda i vad som helst vart som helst och på nästan alla saker är det en magnet på så att dom kan fästas på stolpar,under bänkar,i tunnor,soptunnor ja verkligen överallt.Det kn doc bli lite pinsamt när man kommer ner på stan och ska börja leta efter grejen, stå på alla fyra och kolla under en bänk, eller hoppa och klttar för att kolla på höga ställen ja ni fattar va det går ut på nu? har ni aldrig testat så gör det! Det var verkligen skit kul! 
 
Så här kan ett gömställe vara tillexempel.
    
 
Det här var dom ända bilderna som jag hittade på google, men det finns mycker roligare och svårare ställen att hitta dom på.
 
 
xx

Tavla

Kategori: Allmänt

Jag hinner visa den här tavlan jag hann göra nu på morgonen,det här är tavlan som jag ska ha hemma, sen ska jag göra två till, en till Aree och en till Jeppi doc inte så avancerade vill bara att dom ska få nått fint som betyder nått lixom, isället för en påse svenskt godis som jag ändå kommer ha med och som dom kommer smaka lite av men sen ändå inte tycka om.. det gick ju mycket snabbare att gå till öb än jag trodde också och dom hade det jag behövde också så jag slipper gå till rusta, sen sa mamma att det va bättre att jag kom till jobbet på eftermiddagen för det var lite mycket där just nu, så helt plötsligt fick jag inte alls mycket att göra, men istället bestämde jag och Emma att vi skulle ses klockan 12, så om en kvart ska jag cykla och möta upp henne men innan det tänkte jag käka lite frulle.
 
Iallafall den här tavlan blev väll fin? Mina gullisar och jag.

27 Augusti

Kategori: Allmänt

Godmorgon världen!
 
Idag har jag mycket saker att hinna med innan klockan ett, blandannat ska jag skynda mig till öb, finns inte det jag söker där måste jag till rusta, sen ska jag till mammas jobb och sen hem och byta om, för klockan ett ska jag och Emma S göra något mycket interessant och något som vi aldrig hade hört talas om förut men som den äldre damen som jag pratade med på hotellet berättade om, vi får se om de blir roligt om vi får klättar iträd,bestiga höga parkbänkar eller gå in i grottor, ja man vet ju aldrig vart dom rackarna gömmer sig,
 
Men det jag ville komma till nu var att jag har inte tid att sitta här och förklar vad vi ska göra för jag vet ju egentligen inte så mycket själv heller, så en ordentlig uppdatering om detta otroligt konstiga hobby som det tydligen är för typ 500,000 tusen människor i världen som vi ska göra kommer komma upp när jag är hemma igen.
 
Det är skönt här, men jag har inte tid att ligga kvar, upp upp och iväg!
 
xx

Feliscatus

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag halv ett! de va sjukt skönt att bara sova ut en gång och vakna av sig själv för en gångs skull. Sen åkte jag och mamma till mormor och morfar,vi fick god mat och sen låg vi alla under en filt i soffan och mös och löste korsord,hur mysigt!
 
Vi fick även lära oss att ett annat ord för katt är feliscatus, det betyder tam katt, så det är så jag har börjat ropa på kasper nu och tro de eller ej men den rackarn kommer faktiskt när man ropar det!
 
Sen hurde vi två filmer på väg hem för det började regna så jävla mycket, så nu har vi precis kollat på den första, vi har tänt ljus ätit godis och bara haft det hur mysigt som helst, Denna dagen har varit lugn och skön och jag har vart med mina underbara!
 
Nu ska jag fixa lite med bilderna som jag har skrivit ut, har inte kommit längre med dom än att få ut dom på papper så nu ska jag göra det så att jag imorgon kan köpa lite ramar och sen åka till mammas jobb och plasta in och göra det sista på dom. känns bra så att jag har det gjort sen.
 
Och inatt kommer Elin och Danne hem!! Åh va jag har längtat, de har vartit så jävla tomt utan dom, och jag vet inte riktigt hur jag ska klara att vara ifrån Elin och alla mina fina vänner när jag åker, men som tur är finns skype så de ska väll inte gå alltför stor nöd på oss ändå!.
 
Elin och jag på en av alla våra utflykter
 
xx

Abrupt slut på kvällen

Kategori: Allmänt

Klockan är bara 22 och jag är hemma, och då undrar ni säkert varför är jag hemma så tidigt? Jo de ska jag säga er, att när vi hade ätit och klart och var på väg ner till ett annat ställe så började jag helt plötsligt att må dåligt, jag fick jätte ont i magen och den känslan man hade i Thailand när man hade turistdiarre.. med andra ord inte kul, jag höll ut men tillslut blev det för mycket, jag tackade för mig och sprang i princip genom hela stan och bort till bilen som stog sjukt långt bort, Nu har jag bajsat och allt känns bra igen, men jag ska aldrig mer äta hamburgaren på restaurangen vi var på, den var väldigt röd den första jag fick så den skickade jag tillbaka den och fick sedan en ny, den va bättre men det va kanske nå vajsing med köttet eller nått, vad vet jag,de jag vet är att jag helt plötsligt fick turistdiarre och den kan inte bara komma från ingenstans tycker jag!
 
Jaja nog om mitt bajs, jag känner mig lite trött så jag ska bara ligga här i soffan och sen ska jag åka ner och hämta mamma eftersom att jag lämnade kvar henne där i all min hast, jag lämnade henne såklart inte själv men aa ni fattar.
 
Så här glad var jag innan vi gick ut!
 
Och så här var mitt ansikts uttryck från att jag hade svalt sista tuggan tills jag kom till toaletten!
 
 
xx

Shopping Shopping

Kategori: Allmänt

Gud vilken härlig dag! fick med mig hem allt jag behövde så kan ju inte bli annat än bra! 
 
* En grön jätte fin väska
* Leggings
* skor
* skjorta
 
Vi gick runt och hade det trevligt, sen satte vi oss på lido och fikade en varsin princessbakelse, ja jag, vet idag igen, det är inte bra!!!
 
Nu ska jag vila lite för jag har hvudvärk sen ska jag göra mig klar för ikväll ska vi minsann ut jag min mamma och min mammas vänner, Ku! Så den här dagen blir ju helt fantastisk måste jag säga, jag vet doc inte om vi kommer få något bord ute, det är dagen efter löning,nollning, och det är crusing så det kan bli svårt, men jag hoppas att det löser sig och att det blir en bra kväll, vilket det blir oavsett skulle jag tro!
 
Ha de bra så länge jaoo!
 
xx
 
 

Lördag hela veckan

Kategori: Allmänt

Lördag idag! Jag vaknade av att jag höll på att svettas i hjäl så jag rullade ur sängen när jag vaknade ner på det kalla golvet,där låg jag tills jag var så kall att jag var tvunge att lägga mig i sängen uder täcket igen.. 
 
Nu ska ska jag snart börja göra mig lite iordning sen ska jag ner på stan med mamma, jag ska handla lite ramar och sen ska jag köpa en väska som jag kan ha som handbage, har nämligen ingen väska som jag kan ha som handbagage så jag hoppas att jag hittar någon som passar!
 
Igår när jag hade kollat klart på filmen och skulle börja lägga över mina bilder på mitt minneskort så funkade inte det. De är ju så jävla typiskt när man har kommit på något man vill göra så är det ju alltid och då menar jag verkligen alltid något som ska krångla.. men som tur var så jobbade Emma s natt så jag skickade bilderna till henne och sen åkte jag till hotellet, hon skrev ut dom och dom blev verkligen bra så nu fattas bara ramar och lite annat fix! Jag stannade på hennes jobb till halv två eller nått, vi satt bara och pratade och sen helt plötsligt var klockan så mycket.. men det gör inget vi måste passa på att ses nu innan och man vet ju inte hur många gånger till vi hinner ses innan jag dra..
 
Nu ska jag fixa frillan och lägga på lite makeup!
 
xx

Härligt film!!

Kategori: Allmänt

Åhh den här filmen var verkligen en feel good movie! så himla mysig! jag grät mig igenom slutet på den också, vet inte riktigt varför, jag fick en känsla i kroppen och kände mig bara så lycklig och glad, den känslan blandades sedan med det sorgliga som hände i filmen och detta resulterade i att tårarna rann i mitt finniga ansikte.. Men det gjorde inget för jag för jag hade ju en sån härlig känsla och hela kroppen kändes så fri!
 
Nu ska jag tömma min camera på alla bilder och filmer jag har på den, sen ska jag lägga in lite bilder som jag har på datorn, som jag imorgon ska ta ut i kort, för nu har jag kommit på något jag ska göra till min underbara i thai! Jag har kommit på att jag kan ju lika gärna börja göra alla sånna saker nu. för det är dom här små sakerna som är väldigt viktiga att göra men som jag tänker jag gör det sen för att det känns inte riktigt aktuellt än (fast det börjar bli de nu) och det händer ju aldrig att jag gör det sen och sen är det försent,så nu varje gång jag kommer på något som ska göras eller som ska med som jag tror att jag sedan kan glömma bort,lägger jag fram eller inhandlar på en gång. Då inbillar jag mig själv iallfall att jag inte ska glömma något.
 
 
xx
 
 
 
 
 
hur många lingon finns det i skogen egentligen?
 
  

Hur många lingon finns det i skogen?

Kategori: Allmänt

När jag kom till baka från att ha skjutsat mamma möttes jag av ett tjockt moln av rök och en lukt av rökelser från Thailand..Mamma tände nämligen en precis innan vi åkte och nu sitter jag här oh ser knappt vad jag skriver för det är verkligen så himla mycket rök här inne nu, men det lukar gott iallfall!
 
Nu ska jag göra mackor och sen ska jag kolla på hur många lingor finns det i världen, den har ju funnits ett bra tag men jag har inte hunnit se den än, så det är det jag ska göra nu tänkte jag, kommer garanterat somna tidigt ikväll men jag ska hämta min kära moderjord senare så allt för tidigt blir det väll inte iallfall.
 
men jag är inte bitter för till efterrätt blir det de här....
 
 
xx
 
 

Dvd

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag klockan tjugo i 8, mamma väckte mig för hon skulle ha skjuts någonstans och som den underbara dottern man är ställer man ju upp!

Efter det åkte jag hem till Emmis vi låg i sängen ett tag först, sen åt vi frukost gick ut och gick med Tayra och sen grejade hon lite eftersom att hon åker till cypern idag, men vi behövde inte säga hejdå idag iallfall som tur var, hon kommer hem nästa fredag så på söndag hinner vi ha kramkalas innan det är dags att skiljas åt några månader. ÅHH jag fick låna en sån sjukt bra gjej av henne också, så nu känns allt såå bra! En av andledningarna till att jag ville ha datorn med mig till thai va för att jag skulle kunna kolla på dvd filmer på kvällar om jag sov själv och inte ville kolla på engelska eller thaikanaler, (nu ingsåg jag dock att det ändå inte går att kolla på dvd i den)..Men det gör ändå inget för jag fick hennes lilla dvd spelare som man kan kolla på vart som helst! så jävla värt! Så nu ska jag ta med massa dvd filmer också, shiit va nice!

Efter att hon åkt till arlanda så åkte jag hem, snörade på mig träningsskorna och tog en rask promenad hem till Elin och Danne, dom är också bortresta och jag är kattvakt åt snorkel i tre dagar, vi gosade, pratade lite grann, han fick nytt käk och vatten och fin låda. Kom precis därifrån nu och nu ska jag dammsuga här hemma så att mami får en glad överraskning kommer hem.

xx

Fin kvällsstund

Kategori: Allmänt

Skulle duschat och lagt mig för lääägesen! Men sen börjde jag prata med Emma (thai) klockan tio och sen dess har vi haft en sån sjukt bra konversation så att jag har inte kunnat slita mig, vi har inte kännt varandra särskilt länge men vi förstår varandra så sjukt bra när det kommer till vissa saker, saker som jag faktiskt inte kan prata om med någon annan, och det är ju rätt sällsynt att man bara träffar någon som sen blir en sån styrkeklump eller vad jag ska kalla henne.

Nu ska jag iallfall duscha men jag måste försöka att göra det tyst så att jag inte väcker mamma eller någon annan i huset för den delen. Aa och det ska verkligen ske nu, inget kan komma emellan mig duschen och sängen nu kan jag säga!

Japp ni ser rätt, jag sitter på toa samtidigt som jag tar ett kort på mig själv,bloggar och försöker fylla badkaret!


Nu ska jag lägga mig med det fetaste leendet på länge!
Det har varit en bra dag idag.
xx

Jamenvisst

Kategori: Allmänt

Gick super att tvätta! Nu sitter jag med olja i håret och har precis filat och målat naglarna i turkos färg så dom är lite fräscha, får ju aldrig ha nagellack när jag jobbar men nu är det slut på det så nu kan jag minsann slaskat på lite color.
jaa jag skypade en gång till med Aree nyss också eller det var ett tappert försök till det iallfall, vet inte om det är hennes internet på telefonen som lackar eller om det är mitt, men men vi hann säga det viktiga innan vi gav upp och sa god natt.

En annan sak också som jag fick reda på nyss som jag tycker är tråkig för mig men som jag samtidigt är väldigt glad för för Nui och Emma är att nu har det blivit ändrat igen.. Nui ska komma till sverige över jul och Emma kommer inte att komma, jag kommer alltså vara själv där nere under ju utan en kär svensk att fira den fina högtiden med. Men det ska nog gå bra iallfall, vi får lösa det på något annat vis helt enkelt, men jag ska skriva adressen sen så är det bara att posta alla goagrejer som man äter till jul!

Annars då ikväll.. jag har nu suttit någon timme och lagt in massa mer musik på min mp3, börjar få rätt många låtar på den nu, men eftersom att jag inte vet hur det blir nu med min lilla dator, så känns det bäst att jag lägger in så mycket jag kan nu så att jag har lite att välja mellan sen, tanken jag har är ju att ta med min gamla lilla dator för det skulle ju vara sjukt nice, jag har tråkigt nog tappat bort laddaren till den och när jag var och frågade om dom hade laddare så visste jag ju såklart inte vilket nummer datorn hade hur stor den skulle vara och grejer så jag fick inte med mig någon laddare hem då,och nu vet jag inte när jag ska ta mig tid att släpa med mig datorn ner till stan och kolla, sen vill jag inte lägga ut så mycket pengar på den heller så kostar den flera hundra så får det faktiskt va. Men ska kanske ta tag i det någon dag nu när jag är ledig. Jag känner att det skulle vara skönt med en egen dator för då behöver jag inte betala varje gång jag vill sitta vid datorn och jag kan lyssna på musik kolla på svenska hemsidor och aa allt sånt som man inte kan göra på en thaidator.

Nu ska jag bädda ner mamma i sängen för hon den gullisen ligger och sover i soffan :)



xx

Tvätta

Kategori: Allmänt

Innan jag åkte till jobbet idag skypade jag med Aree, och det som vanligt är trevligt! Doc sa en av tjejerna på massagen att jag hade blivit tjock och det var ju inte så uppmuntrade ord men men, dom där små grisarna vet ju inte vad tjock betyder, dom själva är ju pinnsmala! Hon sa iallfall bara bra saker och nu känns allt lugnt och bra inför min avresa!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet nästan, nu väntar jag på att mamma ska komma hem sen ska vi börja tvätta halv sex tror jag. och det är de jag ska sysselsätta mig med ikväll helt enkelt


Men nu måste jag böra sortera lite tvätt så att vi kommer ner i tid.

xx

morrhår och regn

Kategori: Allmänt

Vaknade av att jag fick morrhår rakt upp i näsan så långt upp att dom kittlade hjärnan lite.. det var skönt! Sen låg vi minsann och gosade ett tag så det var inte så pjåkigt iallafall.

Nu ska jag äta fruller sen ska jag åka och jobba, idag regnar det och det är torsdag så jag tror inte att det kommer vara så himla mycket folk, men föralldel jag kan ha fel..

xx

Your body is a wonderland

Kategori: Allmänt

Jag har fortfarande inte lagt mig, och fortfarade inte gjort någonting som gör att jag är redo för bedtime, men jag har suttit uppe nu och kollat runt lite, läst bloggar,youtubat,kollat på bilder på google och lite allt möjligt sånt.

Och jag insåg att den här oerhörda pressen man känner över sin kropp hela tiden, jag vet så sjukt många som känner att dom inte är tillräckligt nöjda med sig själv, att dom är för stora, för smala, för små börst eller för stor rumpa. och jag vet själv att jag tänker på det ibland, men jag tänker bara på det, det har aldrig påverkat mig såpass mycket att jag har försökt bantat eller har tränar överdrivet mycket, jag har alltid bara gjort det jag ville och ätit det jag ville, jag bantar absolut inte och det ända jag gör nu är att FÖRSÖKA att inte äta godis typ varje dag, för det gör jag nästan..jag bryr mig inte om folk i min omgivning är tjocka eller pinnsmala, alla är vi verkligen fina på våra egna vis! Och jag blir så sjukt irriterad på folk som hela tiden ska prata om sin vikt och hur dom ser ut, att dom vill gå ner hit och dit,eller hur mycket dom tränar hur mycket dom väger hur tufft träningsschema dom har, och jag tycker absolut att man ska träna för att må bra, men må bra för sig själv inte för någon annans skull!!

Och det är nu på senare dagar som jag har börjar irritera mig allt mer på folk som gör så, för jag har själv tjatat halft ihjäl min vän Emma.

Eller att folk kan säga nej till någon för att man ser ut på ett visst sätt, och jag vet att det är så för jag gör det själv, och det är fasen inte bra alltså,Nu ska jag verkligen försöka att lära känna männsikor på djupet, alltså insidan först och sen utsidan inte tvärtom!

Jag ska vara öppen och jag vill lära känna nya männsikor, för gör man det så får man mer möjligheter, det här är saker jag måste tänka på nu när jag åker också, även fast jag känner folk där nere så kommer jag nog att vara ensam en del också, och då är det viktigt att visa sina bra sidor, och en väldigt bra egenskap är just att vara öppen och vekligen visa att man vill prata med den personen just för att du är du, inte för du hur ser ut, förstår ni vad jag menar?

Nu blev även detta ett lite luddigt inlägg men vet inte riktigt hur jag ska formulera det annars.

Det brukar ju ofta vara ungefär det här man strävar efter, eller? men vem tycker att det är snyggt på riktigt?


Det här är stereo typen för killen som alla verkligen tycker är skit snygg, och han är just snygg för att det finns inte många killar som ser ut just så, finns ju typ ingen!


Med detta lilla nattinlägg vill jag bara ha sagt att, your body is a wonderland och livet blir va du gör det till.

God natt.

xx

Lovers

Kategori: Allmänt

Nu har jag bestämt mig om en sak, det är inget stort men det är lite dumt att skriva här bara, inte bra om fel personer skulle läsa.. men iallfall jag frågade mamma om saken och hon sa att jag skulle bestämma själv, detta har jag nu gjort, och jag kan inte vara annat än hur jävla glad som helst!

Nu ska jag göra mig klar för sängen, har sjuk mensvärk och det är ju verkligen aldrig kul, så sängen klingar helt underbart i mitt huvud nu!

God natt lovers!

jag vet att kortet suger men bättre än så här kan jag inte åstakomma nu, bara för att få up en bild lixom så slänger jag upp den här.


xx

blommorprincesstårtakinamat

Kategori: Allmänt

Vilken mysig dag jag har haft idag! Var ju somsagt med mormor på förmiddagen, vi åkte runt till alla blomsteraffärer i stan och kollade blomster och allt annat kul som dom har i dom affärerna, för dom har ju faktiskt inte bara blommor utan dom har ju inredningsgrejer också, jag menar fina stora blommglasskålar kuddar, ljus,ljusstakar jaa rubbet, så jag blev så himla sugen på att haen egen lägenhet att inreda och göra mysigt, men det kommer med tiden det också ska vi se!

När vi hade rännt runt överallt avslutade vi det med en fika på Lido,helt fantastiskt gott var det, vi satt och pratade och mös ett tag.. sen fick jag ett jätte fint halsband av momor innan vi åkte hem också. Gullis mormor!!

Jag var hemma en halvtimme sen åkte jag hem till emmis, vi låg i sängen och snokade och bara pratade skit, sen kom hennes moderjord hem och vi bestämde att dom och jag och mamma skulle äta middag tillsammans, så vi åkte ner till lilla saigon och till bakfickan och köpte kina mat och pizza, sen var vi här hemma och åt och hade det mysigt, nu har dom precis åkt hem och jag ligger utslagen i soffan.

Härliga dag helt enkelt!

De här fina halsbandet fick jag av mormor.



xx

22 Augusti

Kategori: Allmänt

Jag har inte gjort så mycket dom senast dagarna,varit hemma och jobbat bara, och då känns det så tråkigt att skriva för det är ju ändå bara helt värdelöst. Eller iför sig, igår hängde jag med Sanna i stan typ hela förmiddagen, jag köpte lite prylar som jag måste ha med till thai och sen åt vi jävligt goda americanska pannkakor med grädde sirap glass och blåbär,riktigt mumsigt faktiskt!

Och nu väntar jag på att mormor ska komma hit, vi ska till plantagen och sen ska vi till Lido och fika, jag är sjukt sugen på princesstårta så en sån ska de bli minsann!

Fast den här tjockisen kanske inte behöver någon tårta?


xx

Frän bild!

Kategori: Allmänt



xx

händer inte mycket alls

Kategori: Allmänt

Det blev inget Avesta för oss idag, hon ångrade sig angående intervjun och vad skulle vi åka dit då för lixom? Så istället träffade jag Sanna, vi gick ut på en promenad med hunden Bosse, Solen värmer verkligen idag så det var riktigt skönt att vara ute faktiskt. Nu är jag hemma och här ska jag vara hela dagen faktiskt,

Sanna berättade att hon höll på att rensa i sin garderod och då kände jag att jag också skulle behöva göra det, så det ska jag tillringa någon timme med nu, Mamma kommer hem halv sju så jag har ju några timmar att döda.



xx

19 Augusti

Kategori: Allmänt

Idag har det inte hänt mycket alls, jag jobbade 11-20 och sen när jag kom hem kollade jag och mamma på den mysiga filmen turochretur, nu ska jag hoppa in i duschen för imorgon ska jag och syster till Avesta minsann, hon ska på jobbintevju och jag är ju en super snäll syster som följer med som sällis, eller hur?

Sjukligt trött är jag också så en dusch nu som sagt sen ska jag krypa till kojs.

xx

Dom bästa i världen

Kategori: Allmänt

Jag skulle bara skriva att jag har världens mest underbara och fina familj, min mamma och pappa och min syster är verkligen dom underbaraste och bästa i hela världen, och jag vet att alla skriver så om sina föräldrar och sin familj, men jag har det verkligen utan tvivel! Jag gör allt för er mina änglar!

Ni är bäst! <3

xx

Ett glas vatten..

Kategori: Allmänt

Det är fredag kväll och folk är ute och har ku,l tar ett gals vin, ett glas vatten, en drink ett glas vatten, en öl ett glas vatten, jag tar vaje vatten..Men inte klagar jag för det inte, jag sitter nu och kollar på old dogs tror jag att den heter och de är ju lite små kul, man måste inte tänka så mycket bara kolla och  va glad. och till det dricker ett stort glas med iskallt vatten i, jag har bestämt att det ska bli mitt nya måste ha nått när jag är sugen,För nu när jag sitter här så är det jäkligt gott med vatten faktiskt, riktigt kallt med massa is i, prova vettja ja, vi karar det här tillsammans!! Eller vem försöker jag lura, men vi kan försöka iallfall, dra ner på cola och sånt iallafall och drick vatten!

Om två timmar eller nått ska jag åka och hämta mamma så det gäller att jag håller mig vaken, men det är inte det lättaste faktiskt, jag sov bara i sex timmar inatt och jobbade sen så att svetten rann i nio timmar, men nu är det bara 5 pass kvar!! Och det känns så jävla nice!!

Nu ska jag kolla klart på rullen och sen ska jag försöka sysselsätta mig med något annat roligt så att jag inte somnar.



xx

2012-08-18

Kategori: Allmänt

Har jobbat hela dagen idag, öppnade och slutade fem, va sjukt mycket folk idag också så dagen har rullat på fort och bra! Nu är jag hemma ska vara hemma hela kvällen och kolla på film, är hemma själv ikväll så det är mysigt faktiskt, det är skönt att vara själv ibland när man bara kan kolla på vad man vill, zappa till fem olika kanaler och kolla på alla program samtidigt utan att någon säger något.

Nu har jag precis käkat lite matlåda som jag fick med från pappa igår, kanske världens godaste maträtt, och det vet ni alla vilken jag menar..

Nu ska jag kika på Glee och samtidigt fundera på om jag behöver godis eller nått till ikväll eller inte..

xx

notis

Kategori: Allmänt

Glömde skriva i mitt tidigare inlägg att jag tycker att det ska bli sjukt kul att åka och att jag aldrig längtat efter att åka någonstans så mycket som jag gör nu!

xx

What if?

Kategori: Allmänt

Åhh ibland tänker jag bara för mycket, jag vet om det men jag kan inte sluta, utan jag tänker och så gör det mig mer orolig elle va man ska säga. Jag vill verkligen åka till thai och jag ska ju göra det, och jag vet i princip hur allt kommer vara när jag kommer dit, men samtidigt så vet jag att mycket kan ha förändrats under tiden jag är hemma.. Jag vet vad som händer där nere men jag vet verkligen inte allt,kommer allt fortsätta som det slutade? kommer det vara bättre eller sämre? kommer Jeppi att finnas som han gjorde förr? Det är så mycket som jag fundert på nu och det är svårt att prata med alla där borta också för dom jobbar, jag jobbar, dom har morgon när jag har natt, detta gör det väldigt svårt att få till det så att vi kan skypa eller prata med varandra. En annan sak som oroar mig lite är att jag måste åka till malaysia var 30 dag efter ett tag, och jag vill verkligen inte åka själv, jag vet en tjej som åker dit 4 dagar innan mig och hon har samma visum som jag har, och vi har sagt att vi ska åka tillsammans och vi kommer med största sannorlikhet att göra det också, det är bara så jobbigt ibland att vara så långt ifrån personer som man känner att man måste prata med. speciellt när man har några frågetecken som man vill räta ut, jag vet inte vart jag vill komma med detta, kanske är lite nerver som talar, eller vad har jag att vara nervös över? Det ända jag vet och egentligen det ända som betyder nått det är att jag har dom bästa där nere som jag vet finns där när jag kommer tillbaka, lika som jag ska finnas för dom, även fast jag kanske kommer behöva dom lite mer än dom mig..Sen om allt är som det var förr eller om det har tillkommit eller försvunnit något/någon så kommer allt bli sjukt bra iallafall!

Jag vet inte vart jag vill komma med inlägget direkt, men som sagt jag tänker mycket och idag har det varit ordentligt många tankar som snurrat i mitt huvud. Nu ska jag skriva till Aree att jag kräver en skype och det är nu!




xx

Papipapi

Kategori: Allmänt

Jaha då var vi hemma igen! Känns som att vi nyss skulle åka, det var det ju också iförsig men ändå.. Det gick iallfall jätte bra att köra till pappa och hitta dit, även om många tvivlade på att vi skulle klara att komma dit utan några missöden, men vi gjorde det! När vi kom var det ingen hemma, men det gjorde ingenting alls, vi var ute och spelade badminton satt inne och kollade på tv,snackade och bara va ett tag.

Sen kom pappa och pia hem och vi började med käket, grillat blev det och det finns ju fan inget godare än när pappa grillar!! Efter det satte vi oss i jacuzzin och chillade i två timmar typ, drack rosevin och hade det bra, sen gick vi in kollade på ic age 3 i 3D och åt tårta. Efter det va dagen slut och vi gick in i det lilla rummet och somnade så gott,

Och i dag började vi dagen med lite kyckling med chasewnötter hur gott??! Så redan då forstod jag att dagen skulle bli bra!

Nu är jag precis hem kommen och ikväll vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra. Det jag vet är att jag nu ska duscha och borsta tänderna, glömde nämligen tanborsten hemma..trevlig tjej!

lite bilder från igår.





xx

Inte kul inte kul

Kategori: Allmänt

Gud va tiden går sakta,dagarna blir ju himla långa när man vaknar så h tidigt som jag gjorde idag, och det är ju iförsig bra att dom är det om man har mycket saker att hinna med på en dag, men när man bara sitter och väntar på att klockan ska slå det klockslaget man vill så går tiden jäkligt sakta faktiskt, nu har jag hunnit prova massa kläder,ätit frulle,sminkat mig, kollat på real houeswifes och lyssnat på musik, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra i en och halv timme till..

En sak som jag tråkigt nog kommit på nu när jag provade kläder också är att jag har gått upp i vikt sen jag kom hem.. och det gillar jag verkligen inte!! jag har bara gått upp 3 kg men allt har satt sig på arslet och låren, så nu känner jag mig skit fet, även fast jag inte är det, men jag tycker att shortsen är lite tajtare än va dom var förut, nu kan det vara så att dom är nytvättade och att jag inte har hunnit haft dom, (det är det jag hoppas på) men jag tror nog att det är jag som har ökat några cm, fsen det känns inte bra alltså, men samtidigt måste jag ju passa på att käka alla gosaker nu för sen får jag ju inga på ett tag.. fasen att det inte är lika lätt att gå ner i vikt som det är att gå upp!

Jaja nu ska jag trösta mig själv med att vi ska åka till affren och köpa godis innan vi drar!

Bjussar på en bild från nyss, jag är doc inte lika glad som jag ser ut på bilden..


Och en gamal bild på mig och pappa!


xx

Mardrömmar och PW

Kategori: Allmänt

Usch vilken hemsk natt jag har haft inatt! Jag har drömt den värsta mardrömmen i hela mitt liv inatt, Jag vaknade 8 och insåg att det bara var en dröm, och snacka om att jag blev lättad! Men jag ville inte somna om så istället snörade jag på mig träningsskorna och tog mig ut på en lång powerwalk med musik i mina öron och bara tänkte på roliga saker. Jävligt hurtigt för att vara mig faktiskt!

Nu har jag precis snubblat ut ur duschen så nu ska jag laga till en liten frulle hade jag tänkt, Elin kommer om 3 timmar så jag har gott om tid på mig att göra det jag nu ska göra innan va drar.

xx

Putts wock, nä jag bara soya

Kategori: Allmänt

Haha fattar ni? när jag ändå skriver om thai ibland, och så kom det här skämtet upp, tyckte det passade bra faktiskt! Mamma skrattar inte men jag tyker att det är klockrent!

nä men annars då? nu är filmen slut iallfall och jag kan nu koncentrera mig på det jag gör istället för filmen, den handlade iallafall om ett gäng tjejer som blev kompisar i skolan, och innan dom blev kompisar så hade den ena tjejen skrivit om dom som var lite elaka att dom var just det, typ sviniga mot alla och trodde att dom ägde hel skolan, eller va hon nu hade skrivit, men det hon hade skrivit det var sant, men ni vet den typiska tjej/tonåringsfilmen, den snälla blir kompis med dom elaka som hon hatade från början, sen blir hon en av dom, ni känner igen er? iallfall hon hann inte bli elak utan dom där tjejerna fick nån jävla flipp och slog ner den här tjejen helt obefogat och filmade det samtidigt, det var en verklighetsbaserad film och hade det inte varit för det så vet jag inte om jag skulle tyckt att den var så bra heller, men verklighetsbaserade filmer och böcker är nått av det bästa jag vet, jag läser bara böcker som berättar om någonsliv eller så, jag älskar memoarer och självbiografier.Läser jag en bok så är det garanterat en sådan, och det är just därför det går så lång tid mellan böckerna när jag läser, det kommer inte ut så många nya som jag vill läsa..Men det var iallfall en helt okej film att kolla på en onsdagskväll som denna!

Snart är det dags att pysa, imorgon ska jag upp  med tuppen och ta en liten PW innan vi ska dra ut på vägarna.

Den här passar ju helt ypperligt in på mig.


xx


Brakfrulle och heldag på jobbet

Kategori: Allmänt

Denna dag började väldigt bra, följde med emma som skulle ta en spruta, sen åkte vi till ica och köpte en fet frukost! Satt och pratade och hade det mysigt tills jag skulle åka vidare till jobbet. Sen var dagen slut och nu kollar jag och mami på film´.

Imorgon ska jag och Elin ut på äventyr igen, hon och jag har gjort massa roliga aktiviteter i sommar och den är ju himla roligt, och vi ska minsann fortsätta tills jag ska åka iväg! imorgon ska vi åka till pappa bada bubbelpool, grilla, dricka drinkar och bara ha de allmänt mysigt!

Nu blev detta inlägget lite kort och lite luddigt, men jag kollar somsagt p en väldigt bra film och har svårt att koncentrera mig på annat samtidigt

bild från imorse, jag och våran bamsefrukost!

 

xx

Idag är det en fattig Jessica som skriver

Kategori: Allmänt

Ännu en dag i mitt liv har passerat,och idag har jag jobbat och på dirren när jag slutade åkte jag hem och bytte om, ringde försäkringsbolaget och fixade en försäkring, 2500 spänn kostar den!! Känns ju sjukt onödigt tycker jag då jag inte tror att jag kommer behöva åka in på sjukan eller nått, men man vet ju aldrig och det är väll bäst att ha den om olyckan eller någon sjukdom skulle förekomma.

Iallafall efter att ha blivit av med 2500 papp så kände jag mig inte så jätte shpping sugen men mamma skulle ner på stan så jag tänkte att jag kan ju hänga med iallafall för sällskapets skulle, så jag och mamma åkte ner på stan, jag fick ett fint linne och mammsen hon handlade på hon! Sen gick vi och åt på mingel och bar, gott och mysigt och sen promenerade vi hem.

Nu ska jag ringa min gamle vän Emma och se om vi skulle ses ikväll, jag hoppas det för det va fasiken längesen nu alltså!

Men först av allt ska jag pudra näsan, känns inte riktigt bra i kistan idag..

xx

Nu är det natta

Kategori: Allmänt

Nu är det läggdags här i huset minsann. Jag har spenderat någon timme nu med att lägga in låtar på min mp3, ja ni läste rätt,jag äger ingen ipod och jag äger ingen iphone utan jag kör på en gammal hederlig mp3, och det gör mig inte ett dugg, jag behöver inte vara rädd om den, jag kan ha den på stranden jag kan ha den vid vattnet, jag blir inte förkrossad om jag tappar bort den, ja ni fattar grejen. Den är liten, den är rosa och den är helt fantastisk! Så nu ska jag krypa ner i sängen och somna i takt med musiken som jag har lagt in, så underbart! Jag älskar verkligen musik och man har så otroligt mycket minnen med låtar från när man var liten eller när man träffade någon för första gången eller när jag var ute förra helgen och bara dansade helt galet med fina vänner,ja vad som helst verkligen, musiken är ett fantastiskt fenomen och jag skulle nästan kunna säga att jag skulle bli galen om jag inte fick lyssna på musik varje dag, Så nu ska jag dansa ner i sängen och somna till rytmen av musiken, och när man ligger där och precis har somnat men ändå är vaken så kommer det en sån jäkla bra låt så det börjar rycka sådär härligt i kroppen när man hör den så man måste bara ställa sig upp och hoppa i sängen hur trött man är, det kallar jag lycka!

ÅHH JAG BARA ÄLSKAR MUSIK!





xx

Mysbilder på mig och kissen

Kategori: Allmänt

Gud så mysigt jag och kissen har det här! Men nu börjar jag bli jäkligt hungrig och jag väntar just nu på att min mor ska komma hem så att jag kan fylla kistan med lite krubb!

Kolla bara hur mysigt och roligt vi har det!





xx

chill

Kategori: Allmänt

skönt med en ledig dag idag också, men inte ligger jag på latsidan för det inte! Jag och Emma S drog en liten repa i valbo, men det va ju inte så mycket folk och det är ju rätt tråkigt att gå i valbo faktiskt, föredrar stan mer. men det va trevligt sällskap och vi har tyvärr inte hunnit träffas så mycket sen jag kom hem, och snart åker jg ju igen så den lilla turen idag gjorde susen, vi ska nog hinna med nån mer dag innan det är dags att åka, men som hon sa idag så verkar det som att dom ska komma till mig i thai så det skulle ju vara himla roligt!

Nu så är jag iallfall hemma igen och om någon timme ska jag börja göra maten, men tills dess ska jag bara ta det lugnt, hänga i mjukisar och kolla på skitprogramm som går på tv mitt på blanka dagen. 

 

xx

Diciplin

Kategori: Allmänt

skulle jag vilja säga att jag har faktiskt, tröck i mig en hel chokladkaka, fick panik och gick ut på en 45 minuters powerwalk, hur bra gjort var inte det? Jag har lovat mig själv och nu ska jag fasen hålla det! jag ska inte äta onyttigheter under veckorna!

Jag ska försöka att röra på mig på något sätt varje dag, eller iallafall varannan!



xx

skön dag

Kategori: Allmänt

Idag, när jag kom hem imorse så bytte jag om, tvättade bort gårdagens smink och försökte täcka mina trötta ögon med lite nytt. Sen åk jag och mamma till Carina och Seth, vi fikade och hade det väldigt mysigt, det är inte ofta man ses och nu var det nog den sista gången jag hinner träffa dom innan jag åker till Thai också. Men som sagt vi kan skypa för det kan dom minnsann!

Nu är vi hemma och jag är så jävla trött, vet inte om jag ska ta en liten tupplur eller om jag ska hålla mig vaken i 4 timmar till och sen sova, nackdelen med det är ju att det är OSavslutning idag och inga mindre än spice girls ska ju vara med. Och det skulle ju vara skit kul att se dom, var ju jätte längesen dom splittrades och ag har så mycket minnen till dom så det skulle vara kul att se, Men det börjar tio och håller på till ett och ja slår vad om att speice girls kommer jsunga fem i ett, så de kommer bli så att man sitter här och halvsover isåfall, jaa jag vet fasen inte tror nästan att jag ska lägga mig en liten sväng, tror att det skulle vara bra för mig just nu.

Försöker dölja mitt trötta och slitna face med make up, lyckas jag? jag tror fasen inte det alltså..



xx

sång och dans skratt och lek, kul!

Kategori: Allmänt

Vilken jävla kväll! Hade verkligen skit kul igår!

Det började med att jag direkt efter jobbet åkte hem bytte om fixade till mig lite och sen drog jag ner på stan och träffade pappa och Pia, dom shoppade massa saker men det gjorde inte jag! duktig så där ja. Sen skjutsade dom mig till Dannes ferre, jag var den första gästen men det var inga problem, jag gjorde mig hemmastadd direkt och gick in och tog mig en drink, Men jag måste säga det är ju sjukt jobbigt att komma till en fest eller vad som helst när det är 50 pers och du känner INGEN!,jag tyckte att det var lite jobbigt först men sen ju senare det blev och ju mer alla drack så kände jag mig helt plötsligt inte så ensam längre, jag hade ju såklar Elin men det var ju vissa stunder då jag var tvungen att testa mina vingar själv.

Vi åt dansade och hade det bara jäkligt troligt, tyvärr var man tvungen att stänga lokalen vid två och sen var det prat om efterfest, men den skippade vi, vi gick hem till Elin och Danne och käkade panpizza sen skedade vi alla tre hela natten.




xx

Lite senare än jag tänkt

Kategori: Allmänt

Jag har fortfarade inte lagt mig! Jävlar i min lilla låda tänker ni då, och ja det gör jag med faktiskt, jag som hade sagt till mig själv att jag skulle lägga mig senast elva för att få 8 timmars sömn, men så blev inte fallet! Jag började prata med Emma och sen då flög tiden förbi, sen sa Elin att hon minsann skulle sola soarium imorgon för att kjolen vi har köpt har ganska höga skärningar upp på benet eller va man säger, så då vill man ju gärna visa lite bruna välsvarvande spiror kan man tycka, så ja när hon sa det fick jag för mig att jag måste göra något också, men jag den stackare som jag är jobbar ju hela tiden så jag har ju ingen tid att sola och absolut inte imorgon om jag ska jobba hinna träffa pappa och sen ska dit till sex, ja som ni förstår det blir körigt,

Så jag gick in i badrummet och plockade fram en solspray som jag har, så nu har jag sprutat framsidan av kroppen, baksidan var ju lite svårt att göra på sig själv, men va gör det? de är ju ändå framsidan man ser först, eller hur?

Så här sexig kommer jag se ut imorgon, kommer helt klart vara den läckraste tjejen på stället!


xx

Busy woman

Kategori: Allmänt

Har bara jobbat nu i två dagar, har knappt hunnit skita i fred. men imorgon jobbar jag sista passet sen har jag två lediga dagar, underbart!!

Jag kom precis hem från jobbet nu,sprang in på copp och köpte godis och cola, nu ligger jag här me bankande huvudvärk och tycker synd om mig själv..

Men jag måste sova i tid ikväll, klockan ringer halv sju imorgon och sen ska jag vara vaken hela natten för imorgon vankas det fest minsann! Danne har fyllt 30 och imorgon är den stora festen, ska supa mig redlös och dansa som att ingen tittar på, ungefär..

Annars har det inte hänt så mycket på dom här dagarna jag bara jobbar och jag har faktiskt inte gjort något annat.





xx

Fuck it

Kategori: Allmänt

NEDRÄKNING IS ON FOR REAL NU ALLTSÅ!
sjukt irriterad på folk som är helt dumma i huvet! men det är inte långt kvar, jag säger till mig själv att ta det lugnt och och att det snart är över, men bägaren kokar fan över snart!



xx

Inte min dag idag

Kategori: Allmänt

Fasen va blöt jag är, idag efter jobbet åkte jag ner på stan för att träffa systeryster, vi strosade runt kite och hon hittade lite allt möjlig tfaktiskt så det var kul för henne! jag hittade doc ingenting som jag letade efter men jag har tid att frtstta mitt letande 3 veckor till ungefär.

Precis när jag skulle låsa upp cyklen så började det duggregna lite,men jag tänkte men fan jag cyklar i det iallfall jag ska ju ändå bara hem, då får jag inte upp låset och Ida har redan gått till bussen, när jag försökt i fem minuter men inte lyckats få upp låset så springer jag till bussarna och där sitter hon i en liten busskur som tur var, jag tänkte att det skulle inte vara lika pinit och jobbigt att stå och slita och dra i låset samtidigt som jag skrev en massa svordommar om jag hade henne brevid mig. Hon lyckades inte heller få upp det så till slut gick vi ner til claes ohlsson och köpte låsolja men de funkade inte helle, ringde mamma och bad henne komma och hämta mig, men exakt i denna stund så får Ida upp, det, vilken lycka! nyckeln är lite sned nu menva gör de? jag kom hem med fanskapet iallafall, i ösregnet men jag är glad iallfall!

Nu ska jag och mamma åka och handla, jag ska köpa nå gott för det är jag värd!

snygg tjej



xx



chorizo

Kategori: Allmänt

Jaha då var ännu en dag borta, jag förstår inte hur tiden kan gå så himla fort? jag gör ingenting tycker jag, fast när man läser igenom saker och tittar lite längre bak några veckor så ser man ju att man gör saker fast att det inte känns så.

Annars då? jobbet gick bra idag, var helt perfekt med folk, inte för mycket och inte för lite så att tiden gick sakta, så nu hoppas jag att dom här 4 dagarna som jag har kvar att jobba innan det blir 2 dagar ledigt går lika smidigt förbi.

Promenaden imorse va himla bra också, jag kände mig frisk,stark och pigg när jag kom till jobbet.. nä vem försöker jag lura? jag va trött, blöt och hela kroppen kliade av pollen, men vi slet igenom 4 km på 20 minuter så lite tempo hade vi allt, Det är ju himla skönt att röra på sig men det jobbiga är ju att ta sig till stället man ska utföra aktiviteten på, men men det är ingen som tvingar mig och det är just därför det tar ungefär 3 veckor mellan gångerna!

Nu tänkte jag bara välkommna min vän Emma hem till Sverige igen, jag träffade henne i Thailand och nu har hon kommit hem, jag kommer dock inte ha tid att åka och träffa henne då jag själv åker snart och hon bor himla långt ifrån mig. och det är ju lite synd, men vi ska nog komma på något så vi kan ses, skype har ju funkat förut så varför sluta med det nu?

Nu ska jag göra det sista innan jag ska lägga mig, jag ska fixa naglarna lite sen blir de pysa i säng.

Gjorde lite armlyft eller va det heter imorse också! Duktig tjej.


xx





Den svenska sommaren

Kategori: Allmänt

börjar nu närma sig ett slut, eller jag vet inte om man ska säga att det har varit så mycket sommar, har ju faktiskt regnat den mesta tiden.. Meen iallfall vi är nu inne i Augusti den 7 idag, det regnar och jag är uppe med tuppen, om 10 minter kommer Sanna och hämtar mig och då ka vi ta en uppfriskande promenad i skogen i regnet, hur skönt? sen efter den raska promenaden ska jag åka och jobba, jobbar 11-20 idag så det blir verkligen hela dagen. men nu har jag äntligen börjat nedräkningen har 12 pass kvar att jobba, LYCKA!!



xx

...

Kategori: Allmänt



xx

choklad och ett bad

Kategori: Allmänt

Jag har bara varit hemma som jag skrev tidigare idag, jag dammsög och gjorde lite fint här hemma, sen skypade jag med min fina vän Aree och det är ju alltid lika trevligt! Det börajr ju närma sig nu är ju bara 3 veckor och 5 dagar kvar eller nått sånt.. :D

Nu har precis varit på Willys och handlat lite godis, jag vet att jag INTE ska men jag kan inte låta bli, de är ju sååå gott!

Jag har även börjat fylla på badet för jag tänkte att jag skulle ligga där ett tag och läsa min bok och äta choklad, låter inte det helt underbart skönt? jag känner att jag måste göra något sånt nu innan dom här fem lååånga jobb dagarna börjar imorgon. Sen ska vi kolla på lotta på liseberg eller vad det är och sen blir det sova! 



xx

powerwalk och lunch

Kategori: Allmänt

Idag har jag hunnit med väldigt mycket faktiskt! vaknade runt elva och då snörade jag på mig träningsskorna och satte mig på cykeln, den tog mig hem till Elin och väl där så drog vi ut på en PW, gick 5 km sen hämtade vi cyklarna och fortsatte ner till hamnen eller vad man ska kalla det, åt lite lunch på waynes och hade det bra,

Nu ska jag städa här hemma och sen vet jag inte vad jag ska göra ikväll faktiskt, känner mig lite trött så skulle vara skönt att bara chilla hemma hela dagen men man vet ju aldrig vad som kan hända :)



xx

vilken härlig kväll!

Kategori: Allmänt

Det började ju med att jag skrev att jag ville göra något, och nog fick jag att göra! Jag och Sanna bestämde oss för att åka och bada, så vi satte på oss badkläder tog med oss filtar och sen åkte vi och köpte lite picknick, vi åkte till ett fint litet ställe och där hängde vi i några timmar, badade inte dock det var lite för kallt.

Sen åkte jag hem bytte om och sen åkte jag ner på stan och träffade mamma och hennes kompis, dom satt på en uteservering och då drog jag dit så att jag fick lite krubb jag med, hängde med dom till elva och klockan elva mötte jag upp marre och malin, vi satte oss på brända och drack lite vin, sen drog vi ut och skakade våra lurviga, det var helt klart en rolig kväll och idag mår jag faktiskt bra! och det är ju alltid skönt,

Nu ska jag fixa lite sen blir det jobb 12-19, hejja!

Bild från igår!


xx

Jag kom upp

Kategori: Allmänt

Det va ju en jäkla tur tänker ni, och jag håller med! Fasen när klockan ringde imorse trodde jag att jag drömde, men sån tur hade jag ju inte såklart, det var bara att hoppa upp och åka iväg..
Väl framme på jobbet så gick tiden rätt fort, jag och Jens tog varor i morse och det var så jäkla mycket alltså, men på två timmar hade vi fått in alltihopa så det blev en hig five på den alltså!

nu har jag städat undan lite från igår, och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från sitt äventyr så får vi se vad den här lördags kvällen har att erbjuda. Jag är lite sugen på att göra nått, gå ut och äta gå på bio, bowla, eller vad som helst egentligen aja vi får la se.

Tror nästan att jag ska ta e lite powernap nu innan mamma kommer hem, är så sjukt trött!

xx

Upp om 6 timmar

Kategori: Allmänt

Och jag är inte ett dugg trött! dett är väldigt jobbigt då jag vet att min kropp behöver minst 8 timmar för att vara en människa, plus att det är lördag imorgon det kommer förmodligen vara dåligt väder, därav kommer det vara sjukt mycket folk på jobbet och jag måste var allert...jaa ni förstår vad jag försöker komma fram till?

Vi hade iallfall en mysig kväll mina tjejer och jag, Sanna och Elin kom och åt Emma skulle komma också men hon hade somnat hemme den jävlen, vi åt iallfall fikade och satt och pratade om livet och allt va det innebär, sanna åkte hem för att hon ska upp tjugo i fem imorgon så det blev inge sent för henne, Elin stannade och nu på kvällskvisten har vi intenetshoppat lite, danne ska ha fest nästa helg och vi ska ha lika kjol, det blir kul!

släger upp bilder från är jag slet i köket, potatis gratäng och kyckling till middg, kladdkaka grädde och hallon tll efterrätt! kolla bara hu svetten rinner...


Jag menar, det är ju jobbigt att öppna förpackningarna, men Elin trodde att jag hade gjort maten minsann!(jag lät henne tro det också, fast nu när hon läser detta ser hon antagligen att jag hade lite hjälpmedel)




Nä men nu ska jag försöka sova faktiskt!

xx

Musik

Kategori: Allmänt

Preperation

Kategori: Allmänt

Det blev fönstershopping för mig och bankrutt för Sanna, jävlar i min lilla låda vadhon handlade, men hon sa innan att hon skulle ha en ny garderob och det fick hon minsann!

Nu ska jag börja duka och sen börja med maten, tjejerna kommer vid sex men det är bra att börja i tid, jag blir ju lätt distraherad av andra saker om man säger så.

Lite bilder på mig today! Sanna va som vanligt sen idag så hann ta några stycken...





xx

Banana

Kategori: Allmänt

Vaknade ut helt utvilad idag, och det var riktigt skönt! Nu ska jag snart börja klä på mig och sen ska jag ner på stan en sväng med Sanna, vi ska se om det är finns nått av intresse eller om det bara blir fönstershopping.

Mamma har åkt på en liten roadtrip med sina vänner så ikväll ska jag ha en liten middag här för mina fina vänner också, det blir ju roligt, får se va jag hittar på, som vi alla vet är jag ingen mästerkock men något lätt ska jag väll kuna dra ihop.

Nu ska jag äta min banan sen är det dags att sätta igång dagen.



xx

Tomorrow i have a day off

Kategori: Allmänt

Såå jävla skönt! Idag var det faktiskt riktigt tungt och jobbigt att jobba, va trött irriterad och kände verkligen inte för att stå där hela dagen, en kille skrek dessutom- ÄR DU DUM? till mig. det gjorde bara dagen ännu bättre, jag frågade bara killen om han hade betalat för tjejen i ettan var ute och sen när jag frågade honom om han hade betalat flinade han och sa massa konstiga saker så jag trodde inte att han hade gjort det, sen frågade jag henne i ettan och hon sa att någon inte hade betalt dår frågade jag han igen och han fick damp och skrek, ryckte åt sig sin påse och gasade iväg så att man såg brommsspåren vid luckan.. det var kul.
(Det visade sig att han hade betalat hon hade bara inte tryckt på knappen man måste trycka på) men men det spelar ingen roll dagen har varit bajs iallfall och ag har varit efte och inte kommit ihåg någonting, han hade kanske rätt i det han sa, idag var jag lite dum.

Nu är jag iallfall äntligen hemma har skurit upp en annanas så nu ska jag mummsa på det och kolla på tv med mami.


xx

Himlen är oskyldigt blå

Kategori: Allmänt

Det var den filmen vi kollade på nu ikväll! Och han gör ju för himla nra låtar Ted Gärdestad, jag kommer ihåg tt jag alltid lyssnade på dom när jag var lite mindre, men nu på senaste tiden så har man ju tappat det lite, men nu ska jag lägga in massa låtar på min lilla rosa mp3 så jag kan ligga på stranden sen och sjunga över hela AoNang kanske även skulle dra en låt på baren nån kväll?

Nä men nu tänkte jag lännka alla mina favvo låtar med Teddan!

http://www.youtube.com/watch?v=VwJaUnJKvUw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VwJaUnJKvUw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3QiBji5KwWw&feature=related

åhh får så många minnen av det här, nästan lite sorgligt faktiskt, hans låtar är ganska sorgsa ändå när man lyssnar på dom, och speciellt när man är lite ledsen eller om man tänker på något speciellt. aa han är bra och man får en speciell kännsla i kroppen när man lyssnar på honom, men det är lite svårt att förklara ur just jag känner när jag hör honom.



xx

Sureballabacon

Kategori: Allmänt

Så då har det varit ännu en lugn och skön dag på jobbet, eller INTE! fyfan va mycket folk det är. alltå idg hade jag inte ens 20 sek på mig att dricka, det va helt sjukt alltså! guud!!Men jag klarade mig igenom dagen levande! Åkte till mormor efter jobbet och fick lite middag och sen åkte jag och mamma hem, nu skavi snart slå på filme himel blå och fika lite, riktigt bra avslut på dagen,

Känner mig sjukt trött, är ju inte direkt van att kliva upp 7 på morgonen och nu har jag gjort det i två dagar, Hr jobbat riktiga vuxen pass denna veck kvart i 8 till 4-5, även fast jag ibland jobbar tio timmar per dag eller när jag stänger så jobbar jag ju många timmar med, men ädå så känns det mer osm ett vuxen pass när man jobbar 8-5 lixom, det är konstigt hur det kan kännas så, eller hur?

Nu ska jag ta bort spacklet jag har i facet sen ska mjukisarna på och soffläge ska intas!

Lilla jag i detta nu.




Kul!

xx