youngwildandfreeee

tjääna

Kategori: Allmänt

tiden rullar på som bara den, jag jobbar på som vanligt måndagar och fredagar, det har blivit lite mer då den ena av dom två anställda har varit utomlands och nu denna vecka som kommer börjar jag jobba under sommar schema så det kommer bli mycket mer, och det är ju nice! Annars har det inte hänt särskilt mycket, jag har börjat träffa en gamal kompis som jag gick i skolan med förut och sånt är ju alltid roligt, prata gamla minnen och sånt. Något annat roligt är ju att jag åker till Frankrike den 28 juni, är lite pirrigt faktiskt för vi har ju inte träffats på typ 4 månader.. sen ska jag till ett ställe som jag aldrig har varit på förut heller Marsellie heter det, hoppas att jag blir upphämtad på flygplatsen och att jag inte behöver sätta mig i en taxi själv, jag menar man har ju sett taken...
 
Igår tränade jag igen efter att ha vilat typ en vecka, lnät kändes faktiskt himla bra och jag ska nu köra sjukt hårt tills kortet går ut om typ två veckor, sen blir de hopprep och pilatesboll under sommaren då det känns som att jag behöver en paus från träning på gym då det känns som att jag helt har tappat motivtationen och så. 
 
Nu väntar jag på E som skulle komma med fem över nio bussen, vi har hela tre filmer att kolla på men vi får se hur länge vi orkar hålla oss vakna.. 
 
 
 
ciao bellos