youngwildandfreeee

Nu fick jag dig

Kategori: Allmänt

din lilla rackare! Under dom absolut första dagarna när jag kom hit så såg jag en stor skalbagge eller var det var, alltså verkligen skit stor! Och när jag såg den fick jag panik och sprang runt som en yr rädd liten höna som inte alls visste vart den skulle ta vägen, alltså det tog lite tid innan jag hittade något att försöka döda den med, men jag var för seg så när jag väl kom där med skon i högsta hugg så sprang den jäkeln under kylskåpet, och det är omöjligt att komma under där, så nu har jag alltså bott där i rädsla i tre veckor för att jag vet att han har varit där och jag har bara väntat på att den skulle krypa runt i mitt ansikte mitt i natten.. Men igår när jag skulle ta min kjol så kommer den ut där ifrån!! Paniken var nära att drabba mig igen men denna gång kände jag att jag måste döda den jävlen, så jag tog första bästa tillhygge vilken råkade bli min pocketbok... och mosade honom, det bra med det var: att han dog! Det mindre roliga är: 1. jag vet inte om han har lagt ägg eller ungar i mina kläder.. jag kollade runt och skakade lite lätt men såg inget, och sen vet jag förresten inte om skalbaggar eller vad det nu va för djur kan lägga ägg? och 2. jag har nu inte en levande stor skalbagge i mitt rum utan jag har den mosad på baksidan av min pocketbok...Men hellre en mosad kladdig sak på baksidan av min bok än en levande stor bagge som ska bo i mina kläder!
 
Såg ungefär ut så här men den var mycket större, ni kan ju tänka er själva om den skulle krypa i facet på dig när du sov, inte skitkul!
 
xx
 
 
 
 
 

Reeeeeeeeegn

Kategori: Allmänt

Fan det har regnat i jag vet inte hur många dagar nu,och det regnar konstant också, det slutar  lixom aldrig.. och eftersom att det regnar så mycket så gör jag inte något speciellt heller, jag är hemma kollar på film tills det är dax att springa till coconut och då är vi där istället, men det är helt okej, det brukar sluta regna på kvällarna så folk är det iallafall, Nu ska jag inte klaga så mycket eftersom att jag var i chiang mai och det inte regnade någonting alls där, det hade tydligt regnat här i krabi hela tiden och än ska det inte sluta, det ska regna i två veckor säger dom, men det brukar låta så och sen blir det fint helt plötsligt, men man vet inte, det är bra om det regnar mycket nu också då kanske det inte regnar så mycket när det blir högsäsong. Nu ska jag upp och ta en varm dusch sen ska jag kolla på några avsnitt av svenska hollywoodfruar som jaga har missat dom sista veckorna.!
 
xx

Varning

Kategori: Allmänt

för här kommer det ett lååångt inlägg!
 
Så då tänkte jag att jag skulle börja berätta om våran lilla semester i Chiang Mai,Det började med att vi åkte till Phuket flygplats klockan halv fem på morgonen, sen flög vi vidare till Chiang Mai, väl där mötte Arees kompis oss och vi åkte och åt mat, efter det var tanken att hon skulle visa oss runt och så men eftersom att vi inte hade sovit nånting natten innan så var vi väldigt trötta plus att jag hade sjukt ont i magen, så istället åkte vi till vårat hotell och så sov vi i några timmar, på kvällen gick vi ut och åt och senare hittade vi en liten bar, det var en båt som dom hade dragit upp på gatan och det var typ den ända baren som inte var en bar med massa tjejer i så det kändes som det bästa alternativet för oss.
 
 
 
 
 
Dag 2: Vi vakande vi halv tio och då blev vi upphämtade av Aress kompis hennes tjej, hennes mamma och mammans kille, sen åkte vi upp till bergen, vi åkte till en liten by som var högt högt uppe och där bodde det typ som "grott människor" eller vad jag ska kalla dom så att ni förstår, vi tog lite fina kort i sånna kläder som tjejerna andvänder och sen drack vi iste innan det var dax att åka vidare till det stora templet som alla som åker till när mann besäker Chiang Mai, det var sjukt stort och hade jätte fin utsikt, efter det åkte vi vidare till nästa tempel och där blev jag välsignad av en munk, fick ett armabnd som ska ge tur livet ut och lite vatten kastat på mig, Sedan åkte vi till en jätte stor blomster trädgård eller vad jag ska kalla det, det va jätte stort och dom hade olika områden från olika delar av världen, 30 stycken länder hade dom, tyvärr var sverige inte en av dom, men jlugn bara lugn, jag sa att jag kunde göra en liten plats för sverige, dom var inte så jätte hajja på den iden då ekonomin inte var den bästa just nu, men kankse om några år! Efter det åkte vi till en marknad och lyssnade på musik och käkade alla olika sorters mat, sen skjutsade dom hem oss, men för mig och Aree var kvällen fortfarande ung så vi gick till båtbaren även denna kväll och hade det trevligt.
 
 
 
 
Dag 3: Den här dagen åkte vi till ett jätte stort zoo, det var så stort att man kunde inte gå runt och kolla på allt, man köpte som en bussbiljett och så fick man hoppa av och på på dom, olika ställerna man ville kolla på, vi såg zebror,giraffer,flodhästar,tigrar,leoparder,koalor,fåglar och pandor, Den största attraktionen eller vad jag ska kalla det måste nju ändå vara den lilla pandan Linping, alla verkar veta vem den lille är och han var ju himla söt, man ville bara krypa ihop med honom och krama och klappa han, dom ser så himla snälla ut pandorna! Vi tillbringade många timmar där, men Arre hade lite problem med ryggen så efter ca 4 timmar så åkte vi därifrån, vi åkte hem och bytte om och sen var det daxs för massage så att hon skulle kunna gå på den stora marknaden som alltid är på söndagar om jag fattade rätt, Vi shoppade så det stog härliga till, åt mat och massa godsaker, sen hade hennes kompis blivit spådd av en spåtant typ två veckor tidigare innan hon visste att vi skulle komma, då hade den här tanten sagt att hon skulle få besök av en gamal vän som skulle ha med sig en farang, alltså jag! Så hon ville att vi också skulle bli spådd så det blev vi, och hon hade fasen rätt i allt, och hon visste ju absolut ingenting om mig! Fast nu tror jag bara 50% på det hon säger jag tror mer på att det som händer i livet det händer av en anledning.Efter marknaden så ville dom ta med oss till nått uteställe eftersom att det var våran sista kväll, så vi åkte någonstans där det bara var thailändare och jag, folk ville ta kort och bjuda på drinkar och greja så det blev ju en super kväll för mig!
 
 
Dag 4:Denna dagen var igentligen tänkt att vi skulle upp klockan fem på morgonen och åka till någon annan province men Aree som inte tål så mycket alkohol mådde dåligt från dagen före så vi åkte aldrig, vi satt på en restaurang och åt och kollade på folk och bara hade det trevligtr och tog tillvara på dom sista timmarna vi hade kvar, Sen kom hela skaran igen för att hämta oss alla ville följa med till flygplatsen och säga hej då, men på vägen dit var vi tvugna att stanna lite här och där också för att säga hejdå till dom som inte  kunde följa med, jag fick då ännu en liten grej som ska ge mig tur så nu vet jag inte vad,Dom här dagrana haar gjort så att jag ska få såå himla mycket tur i hela mit liv, känns skit bra hoppas bara att jag får det, men jag menar med så många armband jag fått, så många klockor jag slagit i så många gånger vi har tutat när vi åkt bil, så många tempel vi har varit i och den lilla sista grejen jag fick innan jag åkte hem så borde ju ändå nånting av allt detta ge mig tur.
 
Vi kom hem klockan 4 i natt och nu regnar det bara, jag ska gå till seven ocoh köpa croissant nu sen ska jag upp och kolla på film innan det är dax att gå till coconut,
 
Just det! Kloy har kommit tillbaka nu också så jag ska gå och hälsa på honom också innan jag gör  något annat!
 
PS. jag hade tänkt ladda upp mycket mer bilder, men eftersom att jag sitter med en skit dator som hänger sig och raderar saker hela tiden så är det lite, svårt, nu tappade jag tålamodet helt och om jag inte har slängt datorn i väggen innan jag går upp nu så ska jag lägga upp bilder på facebook senare så att ni får se!
 
xx

Jag är inte rädd

Kategori: Allmänt

jag är panikslagen!
Jag tror att när man vinner på lotteri eller va det heter här i Thailand så smäller man av världens jävla raketer, man lägger den på trottoaren eller vart man nu än är och så river den av världens oljud och om man inte är beredd och är väldigt nära så bajsar man nästan på sig om man inte vet att dom ska smälla, speciellt om man precis har kommit hit från Sverige också och inte mår så bra i magen..och det var exakt det som hände precis,alltså jag bajsade inte på mig utan dom smällde en raket, men rädd blev jag.
 
Men det var inte det jag skulle skriva om nu utan det var om något som jag har blivit beroende av under mina vistelser här, och det är kakorna! Det finns små kakpaket som bara kostar typ 2 pänn och dom är så gooda! Varje kväll när jag ska sova så kollar jag på film först och då måste jag som lixom bara ha några kakor att knapra på, så ni som tror att jag kommer gå ner ännu mer i vikt den här gången kan vara lugna, jag göder mig själv med kakor så det står häliga till, ingen panik alla på en gång. Så Elin tillexempel när ni kommer så ska ni få se vad jag menar, och jag skriver detta riktat till dig för du är lika mycket kakmonster som jag och du vet när en kaka är god! hehe
 
Ser ni inte så smarriga dom ser ut? rinner ur mungiporna bara av att kolla på bilden ju!
 
xx

Vägen till döden

Kategori: Allmänt

är lång så det gäller att göra vägen dit så bra som möjligt.
Igår var det ju inplanerat en heldag på stranden, Vi kom dit, jag och två andra par och en till kille, vi satt och kollade på när alla thaiare plockade musslor och det var huur mycket folk som helst verkligen, spelade gitarr och sjöng och hade det bra, tills det började regna... så klart, då åkte vi upp till en liten bar och spelade biljard och jenga tills det var dax för mig att gå hem och byta om och sedan gå till baren.
 
Idag när jag vaknade och skulle gå ner så möttes jag av tusen små grinande barn här nere i receptionen, skrikande grinande snorande ungar som sprang runt, jag försökte prata med Jeppi i telefonen men det ända han hörde när jag pratade var alla skitungar som var här.Men jag ska inte klaga det är det här jag måste stå ut med för att få bo billigt och bra! Så jag ä int bitter.
 
Idag har Aree åkt till något ställe och hämtat något som skulle ta typ 6 timmar att åka dit och tillbaka hon frågade om jag skulle följa med men jag kände att jag skulle stanna hemma, gå till stranden sola lite, men när jag vaknade var det ju ingen sol för bövelen, så nu sitter jag här istället, jag ska snart gå till seven och köpa tapapper och lite gott att äta och sen ska jag nog tro det eller ej gå ut och gå!
 
 
xx

16 SEPTEMBER

Kategori: Allmänt

Först ska jag bara säga att jag vet att det är himla tråkigt att jag aldrig lägger upp några bilder här på min lilla blogg, men det är för att jag har inga batterier i min kamera och jag glömmer alltid bort att köpa,och för att jag inte gör så mycket olika saker så även om jag skulle lägga upp bilder varje dag skulle de nästan bli samma. Men idag kanske jag ska ta mig i kragen och gå och köpa batterier för idag ska jag faktiskt göra något roligt innan vi ska till baren.
 
För några kvällar sedan träffade jag ett par som har flyttat hit från England, han jobbar på ett flott hotell occh hon studerar, vi spelade iallfall biljard och pratade lite och sen kom dom tillbaka igår, med lite fler kompisar och även igår hängde vi lite snickesnacka och så, och sen sa dom att dom skullle till stranden idag med hans jobb eller om det var den andra killens jobb? jag vet inte men dom va rätt många iallfall som skulle spela volleyboll,frisbee dricka öl, eller cola då för min del , och bara chilla lite, så klockan ett ska jag möta upp dom så får vi se om det blir ruuligt.
 
Detta är den senaste tagna bilden, så jag bjussar på den.
 
xx
 
 

Jaha

Kategori: Allmänt

Det blev ingen yoga den där kvällen för att hon sa att om vi skulle prova så var vi tvungna att fortsätta varje dag sen, så vi måste ta det efter våran lilla resa istället,
 
Annars då jag har fått en lärare som ska lära mig thai nu också, varje kväll sitter vi och han försöker lära mig lite, det som är lite jobbigt är bara att han inte kan engelska så himla bra, så samtidigt som han försöker lära mig thai måste jag lära han engelska, men det går ,vi har en engelsk thai ordbok så visar jag bara han orden och så säger han hur man uttalar dom om han inte fattar vad jag säger utan att visa den.
 
Igår var det jätte myckett folk i baren också och det blev lite för mycket för lilla mig måste jag säga, jag trodde att det skulle vara as lätt men det är inte så lätt faktiskt, när det är typ 6 personer i ett sällsakp så ska alla beställa och sen ska man bära ut allt på en brick utan att tappa och så måste jag akta alla människor och komma ihåg vart dom sitter och vilken drink som är vilken, aa ni förstår hur mycket det blev för mig då.
 
Nu ska jag kila iväg på lite roligheter.
 
xx
 
 

Its a pity

Kategori: Allmänt

det har fortfarande inte slutat att regna,. jag har hunnit äta upp halva brödpaketet,kollat på bring it on, kollat på två avsnitt av svenska hollywodfruar och lyssnat på musik och dansat i sängen.. Nu sitter jag nere och pratar med Daniel som jag berättade om förut, hans kompisar åkte hem till Tyskland idag men han måste stanna  kvar här, så vi sitter här nere och pratar och sånt roligt,
 
Snart ska jag trotsa regnet och gå ut iallfall, det håller ju inte att sitta så här och häcka en hel dag,
 
Den här låten sitter vi och diggar till just nu.
 
 
xx
 
 
 
 

Regn,regn,regn

Kategori: Allmänt

Det regnade hela dagen igår och det fortsätter även idag.. dom sa att det skulle regna nu konstant i en eller två veckor så man kan säga att regnsäsongen har kommit nu.så idag har jag bara vart hemma eftersom att jag inte har kunnat eller velat ta mig någonstans, jag har kollat på tv, duschat och ätit hårdbröd med kaviar,men jag börjar bli lite hungrig igen nu så jag hoppas att det kan sluta regna snart så att vi kan åka och äta... jag bor iförsig bara typ 15 meter från seven men orken finns inte riktigt för att springa dit just nu.
 
 
Jag tror tyvärr inte att det kommer bli någon mat för mig på några timmar, himlen har verkligen öppnat sig, så jag ska nu gå upp och kolla på film och fortsätta knapra hårdbröd.
 
xx

Ut och resa.

Kategori: Allmänt

Jag och Aree har börjat planera en liten tripp till chiang mai där vi ska spendera tre dagar,vi ska hälsa på hennes kompisar,gå på zoo, ut och leka i djungeln och shoppa om vi hittar något, för det ska tydligen vara väldigt billigt där och väldigt fint! Så vi ska åka dit nu innan högsäsongen drar igång och vi inte kommer kunna göra något,Biljetterna kostar inte mycket heller och så får vi bo hos hennes kompis så vi behöver inte betala boende även fast vi kan göra det för det är väldigt billigt som sagt.
 
Ett annat äventyr jag kanske ska på är att åka till Bail, de ni! Jag har träffat några som håller på med thai boxning här i AoNang, jag träffade dom första dagen jag kom och dom känner Aree för dom har varit här i tre månader redan, men så ska dom iallfall åka till Bali för att en av dom har en stor match där då, och så frågade dom om jag inte skulle följa med dit,dom ska också bara åka i tre eller fyra dagar och sen komma tillbaka hit, och det skulle ju vara sjukt kul att få åka dit också, det lutar väll åt att det inte blir så att jag åker men det skulle vara sjukt kul om det blev så att jag gör det, men men vi får se det skulle vara om en vecka isåfall.
 
 
xx

Yoga

Kategori: Allmänt

Idag regnar det.. Men det gör inte så mycket! idag var det första dagen sen jag kom hit som jag kunde sova ut ordentligt, hade ingenting planerat på morgonen så jag kunde bara sova tills jag vaknade, så nu känner jag att jag är som jag brukar, jag har fått tillbaka all min power.
 
När jag vaknade åkte vi och åt, kyckling och ris, och sen åkte jag hem igen, nu sitter jag här utanför och inte gör så mycket alls, när det slutar regna ska jag börja röra mig mot massagen och göra nått med håret,men jag vet inte rikitigt hur länge det kommer falla ner vatten från himlen så tills det slutar ska jag sitta här och filosofera lite.
 
Ikväll ska vi även prova på yoga,Aree hade hört att det var väldigt bra träning så hon ville prova och vill ha mig med som support och visst ställer man upp,jag har provat det förut och jag vet inte om det är något för mig riktigt men jag ska ge de en till chans så får vi se om jag blir ett riktigt yoga freak för vem vet lixom?
 
Nu ska jag till seven och köpa nått gott att äta på för att det regnar..
 
xx
 

Tomt i baren

Kategori: Allmänt

Det är väldigt tomt i baren ikväll, och jag trodde ju att det var onsdag idag och att det skulle vara  lite fart ikväll men så fel jag hade, det var ju bara tisdag.. imorgon iallfall är det onsdag och vi får se hur det blir då..
 
Nu sitter jag och väntar på att Elin ska logga in på skype så att vi kan skypa, det är ju lite sent för mig nu men eftersom att det är lite tidsskillnad och hon gör saker på dagarna så måste det ju bli nu om vi ska kunna göra det någon gång, jag är doc jävligt trött så loggar hon inte in snart så somnar jag väll sittandes här ute..
 
igår när vi satt och åt så kom det en jätte liten kattunge ut över vägen, bilarna tutade och stannade och det blev kö för den lillen vägrade flytta på sig, tillslut när jag skulle ingripa så tog en tjej på moppe upp den och flyttade på den, sen tänkte jag inte så mycket mer på det, Idag när vi satt och åt igen så ser jag den åter igen vid trottoaren på andra sifdan och den var på väg över igen, då tog jag med mig ett spätt med grillad scahmpis eller vad de heter sånna jätte räkor, gick till katten och guud så han skek när han kände lukten, åhh han var så liten och söt, hade jag inte bott över kliniken så hade jag tagit med den hem men nu vet man ju inte, folk kan vara allergiska och sånt,sen när jag skulle lämna den efter att jag gett honom mat så gick jag upp med den för en backe så att den skulle komma långt bort från gatan och då sprang han efter mig stackarn,men tillslut efter mycket letande hittade jag nog hans mamma eller nått och då blev han distraherad och jag kunde smita ifrån den, men jag ska kolla imorgon med om han verkligen hittade sin familj eller hur  det blev, annars vet jag att Fridas granne verkar samla på katter så jag får väll gå dit med den då, fast då blir inte Frida glad hon tykcerr nog med dom 11 han redan har.
 
Nu loggade Elin in så nu ska vi skypa sen är de nattinatti.
 
xx

Gullis

Kategori: Allmänt

Idag åkte vi till Krabi town för att göra lite ärenden, eller jag gjorde inga ärenden det var mest dom andra som gjorde det, min uppgift var att vara barnvakt. Och han är så söt lillkillen men han är så stor så när han sprang iväg eller busade så kunde jag inte bara springa efter honom och bära upp han för det orkade jag inte.. så han sprang iväg och så ropade han farang (farang betyder turist) jag sa till honom att jag inte ville att han skulle säga det så efter ett tag sa han faktiskt Jessica och då var det de roligaste ordet han kunde så då sa han det hela tiden istället, men eftersom att jag inte orkade lyfta honom vad han än kallar mig så lockade jag honom med något ätbart typ fiskbullar på pinne så att han kom tillbaka,. och eftersom att hans mamma jobbar på massagen så har han ju sett hur dom gör håret på folk och masserar fötterna och grejer, så då när jag äntligen fick honom lite lugn i bilen så fick jag en liten ofrivillig fixering av mitt hår, alltså han drog bort hälften..så mamma om du nu tycker att jag har lite hår nästa gång vi skypar är det inte för att jag har näringsbrist utan för att han har dragit bort allt!
 
Men kolla bara hur söt han är!!
 
Nu ska jag duscha sen ska jag till massagen och sen till baren,idag är det livemusik så det kanske blir lite mer folk ikväll än dom här 3 kvällarna som har varit.
 
xx

Kan en hund

Kategori: Allmänt

och en katt make some babys? nä det är ju knappast troligt men Arees hund är ju helt otrolig på att vara på hennes stackars katt,fast jag vet att det är omöjligt att dom ska kunna få ungar så skulle jag inte bli förvånad om katten snart har valpungar i magen för så som den där hunden juckar på henne så skulle det kunna ske när som helst!
 
När Jeppi inte sover med mig så sover jag hos Aree för att det är mysigare att ha någon att sova med än att vara själv,men nu när jag är där så det ända jag gör är att jag hunden så att han inte ska sätta på katten, jag jagar hunden hunden jagar katten och katten försöker bara rädda sig själv genom att spirnga runt tills hon blir helt utmattad och låter hunden göra vad han vill för den jäkeln ger fasen aldrig upp.. Det som är lite synd är att katten är vädligt skygg för det hade ju varit väldigt enkelt om jag bara kunde bära upp katten, men tyvärr är inte fallet så, men jag ska ämja hunden så att de blir pli på honom.
 
Här har ni byrackarn..
 
xx

mitt lilla rum

Kategori: Allmänt


Jag tänkte att jag skulle visa er hur mitt boende ser ut för er som är intresserade..Ni får doc stå ut med att bildera inte är av bästa kvalitet.
 
detta är då taget från dörröppningen.
Säng..
Ganska givet va detta är för rum ha?
Här har jag tv,kylskåp,kläder och lite allt möjligt jox.
Bättre än så här får jag nog inte till det just nu.
 
xx
 

allt är i sin ordning nu.

Kategori: Allmänt

såå! nu har jag efter lite fundering och tänkade bestämt att jag ska bo kvar här över kliniken, jag har fått en nyckel till ytterdörren så att jag kan låsa och så när jag kommer, rummet är bra och jag har wifi sa jag kan ju sitta vid datan och greja då också.
 
Idag gick jag till stranden en snabbis när jag vaknade, men jag klarade bara av att ligga där i ungefär 40 minuter och sen höll jag verkligen på att dö av värmen, det är så sjukt varmt nu alltså,
 
Nu sitter jag nere i lobbyn på kliniken för det är där som jag har bäst internet och då träffade jag på en ung kille som har fått nån feber kommer inte ihåg vad den heter, han bor här och när han såg mig frågade han mig: vad är du för sjuk? Men tack för  den lixom, fast det är ju inte konstigt att han tror att jag också är sjuk för det är ju ingen annan som bor här, nu sitter vi iallfall här nere och chillar, jag har tagit honom under mina vingar och om han behöver något så hjälper jag honom..
 
Annars så är typ allt som vanligt, ikväll ska jag och Frida på någon marknad här så vi får se om det är nå kul och nått gott att äta!
 
xx
 
 
 

9/8/2012

Kategori: Allmänt

 flyttade in i min nya lyar igar, meen dom har gjort en clinic precis under sa dom laser typ porten nere eller va jag ska kalla det klockan 11. och eftersom att jag alltid kommer hem sent sa maste jag plinga och vacka dom och sen ska dom komma och oppna, det kanns lite jobbigt sa idag ska jag byta igen..
 
Jag har borjat komma in i det jag ska gora pa baren ocksa sa nar hogsasongen kommer sa kommer jag kunna alla nummer pa borden, kunna alla drinkar i menyn och bara kunna allt som rinnande vatten.
 
Pa dagarna ar vi mest pa salongen,och eftersom att det inte ar riktigt hogsasong an sa far vi finslipa oss sjalva nar det inte ar nagra kunder, jag har tillexempel fatt mina ogonbrun plokade, footscrubb, en fin liten grej i haret, jag har lart mig att gora rosor av palmblad och mycket mer..Men vi ligger inte bara pa latsidab, vi har gjort om salongen ocksa, sa nu ar det mycket storre och mycket battre.
 
Sa pa dagrna ar vi dar och pa kvallarna pa baren i princip, allt ar bra, och nu hoppas jag bara att det nya stallet blir bra sa ar allt klart sen.
 
Idag ar aven forsta dagen med klarbla himmel sen jag kom! Men idag kan har jag inte tid att ga ner till stranden for nu ska vi till Krabitown och sen ska jag ju flytta. Men imorgon ska jag minsann fa bort min vita farg..
 
xx
 
 

Nu javlar

Kategori: Allmänt

sitter jag med arselet i brodrosten..
Fasen vilken pers det var att ta sig till detta land, borjade med att flyget var forsenat, typ 8 timmar, men efter mycket om och men sa var jag en av dom lyckliga att bli ombokad till en helt ny flight och bara bli 4 timmar sen till Thai,.men det blev ett valdigt snabbt hejda till la familia, t25 minuter inna planet ska lyfta far jag reda pa det, pa den tiden hann jag fa biljetterna checka in vaskan, ga igenom tullen som stoppade mig tva ganger innan dom tvingade mig att ta av mig skorna och stalla mig i ko igen.. det slutar med att jag springer in p[ planet med skorna,datorn,kameran,mobilen,solglasogon, allt det lost och en tom vaska i den andra handen, folk kollade pa mig som om jag var tokig, men jag flasade iallfaram fram att det vart lite krangel med mitt tidagre flyg och att jag darfor kom inspringande pa detta vis..
 
Pa planet fick jag sitta brevid en man och en kvinna som maste ha haft en atsjukdom eller natt, hon trock i sig salta pinnar som om det vore hennes sista dag pa jorden, sen satt hon och pratade med sig sjalv sa att alla smulor hon hade i munnen flog pa mig...Tur nog var bara resan tva timmar och jag delade nastan bokstavligt talat sate med killen brevd mig for att slippa bli duschad i salta pinnar fran en frammande kvinna..Val i zurich fick jag sitta och vanta i 5 timma, helt sj'lv utan varken vatten eller brod. men det gick bra det med, hade fullt sja med att vara arg pa en skrikande unge som bara sprang runt runt och vagrade lyssna pa sina foraldrar, efter ett tag nar hans pappa jagade honom for att ta honom sa sprang ungen in i ett staket av gla, om nni forstr vad jag menar? med huvudet forst, efter det blev det tyst!
 
Sen var jag i bkk dar skulle jag vanta i 3 timmar det gick bra det med, och sen nar jag kom fram sa vantade hela den nya slakten pa mig!
 
Nu ska jag kila och hjalpa min gullisar lite!
 
xx

Imorgon

Kategori: Allmänt

vid den här tiden sitter jag på flyget, vet doc inte vart jag kommer befinna mig men antagligen i luften..
 
Nu kommer det inte att bli nån uppdatering på två dagar skulle jag nog säga, men så fort jag fattar hur wifi funkar så kommer det komma ska ni se.
 
Hej då Sverige hej hej Thailand!
 
 
xx

Danföredan före doppare dan

Kategori: Allmänt

Imorgon åker jag! Jäklar vad fort dagarna har gått nu på slutet.
 
Jag vaknade upp pigg och glad idag, nu blir de princesstårta till frulle för någon sån tårta lär jag väll inte få på ett tag. Sen ska jag hänga med Emma en sväng också, och sen ska jag ner på stan med mamma för att kolla om man behöver köpa något som man egentligen inte behöver..
 
En pigg,glad och lite finnig tjej!
 
notis kl:21,50: Jag insåg precis att jag hade skrivit dan före dan före doppare dan, jag åker imorgon.. Tjejen med koll!!
 
xx
 
 
 

Bjussar på lite pics

Kategori: Allmänt

Från några härliga sommardagar med mina fina,nu känns det verkligen som att sommaren är slut, det lilla vi fick, och som ett avslut slänger jag upp dessa och så låter jag dom tala för sig själv helt enkelt.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Nu orkar jag inte mer, måste sova! Tack för den här sommaren!
 
xx
 

Nu ska ni få en riktig sockerkaka att sätta i halsen

Kategori: Allmänt

Guud vilken mysig och rolig kväll vi har haft! Jag måste bara ha den bästa släkten!! Vi åt,fikade,pratade,skrattade och hade det bara allmänt bra, Sen vi nio när dom började dra sig hemåt bestämde jag och mamma oss för att gå ner på stan en sväng, det är ämligen något som heter Ånatta den här helgen, och just ikväll tände dom 5000 marchaler (stavning) runt hela ån och runt i stan, och jag har aldrig varit på det någon gång inne i stan så vi gick ner och kollade läget lite, sen hade dom någon fireshow uppvisning och det gjorde bara att jag längtade efter min egna fireman så himla mycket! Men det är inte långt kvar tills jag får se han i action igen..Och han är mycket duktigare också om jag ska skryta lite...
 
Annars vet jag inte hur mycket uppdateringar det kommer bli innan jag åker, ska försöka att inte sitta så mycket vid datan utan göra lite annat istället, men som sagt det blir bättre uppdateringar med bilder och grejer när jag har kommit dit, så håll ut förbövelen!
 
Jag hann inte ta några bilder ikväll heller, kameran dog och jag hann inte ladda den jäkel..Men jag bjussar på en bild från ett tag sedan när vi var ute och åt.
 
Jag ,Ida och Dan som råkar blunda prick när kortet togs.
 
xx
 
 

skumma bananer

Kategori: Allmänt

Fan det är skummt det där med internet, det loggar in och ut hela tiden, och datan är seg som fan därav ingen uppdatering på ett tag då jag inte har kunnat loggat in eftersom att internet valde att logga ut och aldrig in igen..
 
Idag vankas det familjemiddag innan jag drar minsann, så om 2 timmar så kommer väll lite goagubbar, de bjuds på tacos och princesstårta made by me! Det bara vattnas i munnen när jag tänker på rackaren som står i kulskåpet och gottar till sig,
 
Jag har packat klart helt nu också, så nu är det bara att ta vara på sista tiden och sen bara ta väskan och dra helt enkelt.
 
Det kommer bli mer att skriva och mycker mer bilder när jag väl har kommit ner, jag gör inte så mycket på dagarna nu, bara chillar med mamma och käkar..
 
xx