youngwildandfreeee

Papi!

Kategori: Allmänt

Tjena tjena hallå hallå!

Igår efter jobbet så åkte jag hem packade väskan och sen åkte jag och Ida till pappa, vi grillade på kvällen, kollade på film och bara hade det mysigt! Idag har vi precis vaknat Pia håller på i köket och lagar Thailändsk mat till frukost, och det kan ju aldrig bli fel. Senare idag ska det bli ett litet bageri här ute på ön också, jag ska nämligen göra en jordgubbstårta med Pia och sen visade pappa mig en chokladbok med massa massa masaa goda grejer!! och då hittade jag nått så gott så jag måste bara prova att baka det, ska se om det blir bra så lägger jag upp resultatet här sen. Nu är det käk!

xx

Expriment

Kategori: Allmänt

Idag har jag inhandlat något som jag hopps kommer göra susen för mitt slitna stacars hår!, har nämligen köpt en olja som man ska ha i håret så sägs det att det skav växa upp till 10 cm i månaden, tänk vilken lycka det skulle vara om det var sant! Så nu håller vi tummarna för det så att jag får ett fint änglalikt hår sen!

Annars då, idag har jag jobbat hela dagen också, började 10 slutade 7 så hela dagen har jag sprungit omkring som en iller överallt och nu känner jag mig bara hur slut som helst..

Igår när jag vaknade trodde jag att jag hade fått en vage i ögat så jag gick och sa det till ite folk å jobbet, ni vet när man gnäller på saker som gör ens liv lite mer jobbigt, iallfall ag sa det och nån timme gick, sen efter ett tag så kände jag att det började göra ont i det andra också, men då trodde jag att jag hade fått lite salt i ögat bara men det försvann aldrig! Imorse är jag vakande hade jag fortfarande lika ont i båda ögonen så jag ringde hälsocentralen, och vet ni vad den lilla damen sa.. Att jag hade bihåleinflamation, de är ju kul! eller inte!!! Så imorgon ska jag åka till hälsocentralen innan jobbet och få lite antibiotika så att det försvinner.

Nu mina vänner ska jag slänga i lite olja i håret så får vi se om nån vecka om jag har fått nå längre hår, jag ska ta före och efter bilder så får vi se!!

xx

Fattigare men helt ny garderob!

Kategori: Allmänt

Aa men dåså!

Då var vi hemma igen efter en hel dag ute på vägen, Elin hämtade mig halv tio i morse och så kte vi till affären köpte lite frulle sen var det bara att försöka hitta till flun och lager 157, och det gick faktiskt väldigt bra med tanke på den helt värdelösa gps som vi hade i Elins telefon och att hon kör som en riktigt biltjuv.. Men vi kom hem levande och med en helt ny garderob, jag fick med mig hem:

* Två par byxor svarta/militär gröna
* Två T-shirt
* Ett linne
* En virckad vit tröja
* En virkad blå/vit randig tröja
* Ett armband

Jaa jag tror att det var allt men det bästa av allt var att allt gick under 1000 lappen! Helt galet bra ju, så nu har jag massa nya kläder, nu ska jag bara få lite tillfällen att andvända alla också!

Nu ska jag iväg och möta upp Emmis så får vi se vad vi ska hitta på för mysigt ikväll!

xx


03:10

Kategori: Allmänt

Igår bjöd Elin och Danne över mig på middag hos dom på kvällen så nr jag precis hade vart på affäern och köpt all gotta och skulle lägga mig i soffan och bara svulla så tog jag istället med mig det till dom, vi åt god mat glass och kollade på film, vi elva eller nått drog jag mig hemmåt då vi alla var väldigt trötta.

Klockan är tio över tre och jag är fortfarande uppe! Det är helt otroligt tänker ni, men det är det inte, jag vaknade tjugo över två på eftermiddagen idag och jag gick och la mig typ halv två igår så jag sov i tolv timmr inatt tolv!! så det är inte konstigt att jag inte är så jätte trött, En annan anledning till att jag inte har lagt mig än är att jag har stängt på jobbet, kom hem vi två så nu har jag precis duschat och ätit hårdbröd med kaviar, så nu är det faktiskt dax för mig att krypa ner i sängen.

Imorgon ska jag och Elin på en liten roadtrip också halv tio ska hon hämta mig så om jag ska hinna sova nått så måste jag lägg mig nu på momangen! Och då undrar säkert ni vart vi ska någonstans? Vi ska till falun lager153 och se om vi hittar nå roligt, kanske åker in till centrum också vi får se va som sker imorgon,om vi ens hittar till Falun överhuvudtaget annar blir det inte mycket till shopping inte!

Nä nu måste jag lägga mig pådirekten!

xx

Slut som artist

Kategori: Allmänt

Är helt död, ska till affären snart och köpa godis,choklad,chips och läsk sen ska jag bara ligga här och dega heela kvällen!

xx

Lugnast på länge

Kategori: Allmänt

Så då kanske den lugnaste midsommar på väldigt länge börjar lida mot sitt slut, vi har ätit, fikat, spelat kubb, grillat korv skrattat och kollat på fotboll, Det har varit väldigt mysigt och helt strålande sol har vi fått också, kan ju faktiskt nästan inte bli bättre. Nu ska vi kolla klart på matchen sen kanske kan få med gänget på ett parti kort eller nått innan det blir dax att lägga sig tro det eller ej!

bjuder på lite bilder från idag också.

xx


Finne

Kategori: Allmänt

Jag måste bara visa fetaste finnen jag ha fått på mn överläpp, det ser ut som en fläskläpp nästan, den har livit svullen tillochmed, Kanske folk tror att jag har gjort mig lite midsommarfin och sprutat in något i den..

xx

Midsommar

Kategori: Allmänt

Glad midsommar!

Så då är det midsommar och jag vaknade precis, solen skiner och det är klarblå himmel, kan ju inte bli bättre! Snart ska jag hoppa i jobbkläderna sen ska jag som sagt åka till mormor och morfar och dom, Hoppas att alla får en bra och mysig dag!

xx

Övertaggad

Kategori: Allmänt

Åkte till jobbet taggad till tusen,kollar på schemat vi va typ 20 personer som skulle jobba, det ända jag skulle göra i sex timmar var att fylla upp alla saker som skulle ta slut hela tiden.och alla stationer va täckda med folk, Men vad händer? jo det va ju inte alls så mycket folk som vi trodde att de skulle vara, visst jag fyllde på och grejer men det va ju inte alls som det var tänkt så va vi alla taggade inte i onödan men lite mer än vad som behödes, annars gick det alldeles utmärkt att jobba,tiden går fort när man har saker att göra hela tiden.

Sen när jag slutade vi elva gasade jag hem till Elin och Danne och så tvingade jag henne att färga mitt hår, så nu är det gjort och det blev väldigt bra måste jag säga,även fast vi båda tv var rätt oroliga först.

Nu sitter jag och käkar nötter och dricker mjölk, men måste ssnart mysa ner mig i sängen och sova för imorgon väntar jobb 11-14 och sedan midsommarfirande med mamma och alla på den sidan och jag har aldrig varit med dom på midsommar förr, så det ska bli roligt att se om det är nå fart på gamlingarna :D


xx

Solen skiner!

Kategori: Allmänt

Jag färgade aldrig håret igår, Emma va lite trött så när jag kom dit slängde hon upp sina ben på mig och bad mig massera henne, så vi kolla på film och hon fick en två timmars lång massage på sina ben!!

äntligen börjar det att bli lite sommarväder i detta landet också! De va ju verkligen inte en dag försent! Jag var ner på stan en snabbis idag lämnade lite filmer och köpte lite nödvändigheter. Hade på mig shorts för första gången idag, helt otroligt med tanke på att det är den 21 juni. Men som sagt bättre sent än aldrig och hoppas bara att vädret håller i sig nu så att vi får lite fina sommarkvällar!

Idag förväntas vi att sälja mest på hela året på jobbet också, så nu är jag hemma och taggar för det kommer bli en hel del att göra kan jag tro, men de är kul! Har precis ätit upp en hel låda med jordgubbar och lite glass så jag är mer än redo nu alltså!






xx

I slutändan blev det bra iallfall.

Kategori: Allmänt

Är nu hemma och håller på att springa upp och ner i tvättstugan med min mor. det går helt okej faktiskt och dagen blev ju väldigt bra iallfall trots att jag dampade lite i förmiddags över tvätten, men ni vet hur det är.. så va har jag gjort idag? jag skypade typ en timme med Emma som är i Thailand och det va roligt va så längesen vi pratade så hade ju en del att prata om, så det va kul! sen åkte jag hem till min andra vän Emma vi låg på gräsmattan och käkade jordgubbar med glass och bara chillade, och de va skönt sen svängde vi förbi systemet en snabbis och köpte en jävla massa öl och cider, och nu tvättar jag som sagt, när det är klart vid nio ska jag hem till Emma än en gång för då ska vi färga mitt hår så får vi se hur det blir, resultatet lägger jag upp senare ikväll eller imorgon isåfall!



Gofika!

xx

£#$€&#

Kategori: Allmänt

Jag får damp! varenda gång vi ha bokat tvätt tid så är det nån som frågar om jag vill göra nått eller så.och jag skojar inte det är verkligen varenda gång!? sen kan det gå typ flera dagar och man bestämmer inte nått med nån, eller typ som idag att det är Emmas och min typ första och lediga dag samtidigt och då ska vi så klart ner till den där jävla tvättstugan..jag kan inte tänka på det för jag blir verkligen irriterad!

Igår stängde jag på jobbet, allt gick jätte bra tills jag gjorde fetaste vurpan rakt ner i en stor fet vattepöl men olja,vatten,pommes,gamla nuggets och allt annats mysigt som låg där, de va nice! kom hem vi två typ och då var det bara raka vägen ner i säng.

Nu väntar jag på att Emma ska ringa så får vi se hur vi planerar denna fina soliga dag som vi har tillsamans på länge!

och eftersom att jag inte är nån storbloggare så har jag inte kameran med på allt så därför kommer ni inte att få bilder till varenda inlägg men va gör väll de, ni kan se dom framför er istället!

xx

Splittrad tjej!

Kategori: Allmänt

Japp jag har skapat ännu en ny blogg!

Så då har jag gjort ännu en ny blogg, tänkte att jag har skrivit så mycket gammalt i dom andra så nu har jag börjat om i denna och ska försöka att skriva mer än tidigare för de blir ju lätt så att det flyter ut i sanden sånna här saker, men nu ska jag försöka ha den här ett tag så ska ni få följa med i mitt mycket intressanta life!!

Jag tänker bara skriva lite snabbt vad som har hänt den senaste tiden så att vi alla vet..

Jag va i Thailand i 7 månader träffade sjukt mycket fina personer och nu är taken att jag ska åka tillbaka i Augusti, om jag får ihop tillräckligt med kosing vill säga. Saken var att jag skulle jobba där men nu har det hänt lite grejer så jag vet inte riktigt hur det blir med just det stället men allt löser sig! Jag vill ju stanna läänge den här gången men som sagt mycket kan förändras på kort tid så det kanske inte alls är detsamma när jag kommer tillbaka, vi får se helt enkelt.

Jag träffade ett par där borta också Agnes och Niklas som bor i sthlm jag hängde sjukt mycket med dom, dom stannade i två månader tror jag sen flög vi hem tillsammans, är så otroligt bra för dom bor i sthlm och det är ju väldigt nära mig, så dom har jag varit hos en gång sen jag kom hem och planerar att åka dit igen nästa vecka eller nått!

Nu är jag hemma i Sverige iallfall jobbar fortfarande på McDonalds för att tjäna storkovan! Bor med min fina fina mamma och här ska jag bo föralltid!

Men ja det va väl de stora hela i det lilla,jag har gjort det första inlägget så nu lär det väll bara bli fler helt enkelt.. nu ska jag chilla lite sen ska jag åka och stänga på jobbet, alltid lika taggad på att åka till mitt fantastiska jobb med fina arbetskamrater och fina sammanhållning!

xx



Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt