youngwildandfreeee

o shiit

Kategori: Allmänt

Fan va längesen det var jag visade något levnadstecken här!
Men jag har mina andledningar, ja har varit lite smått sjuk, jag har haft väldigt mycket att göra och datorn gav upp ett tag men bestämde sig sedan för att återuppstå!
 
Som ni kanske har märkt occkså så är det finito med den thailändske mannen som jag tidigare träffat, men inte sörjer jag för det inte! men nu vet ni iallfall varför jag alridg skriver om honom eller så, om ni hade undrat lixom.
 
Annars då, jag har fortfarande promblem med min mage, jag har bajsat så mycket så nu börjar man se nyckelbenen på mig, och det är ju inte så bra, men just därför är det ju himla bra  att jag bor på sjukan, han kan ju hjälpa mig hela tiden när jag har problem, är ju bara att rulla ner för trappan lixom,
 
Jag kommer inte ihåg vad jag har gjort den senaste veckan så någon uppdatering om det blir det tyvärr inte, Idag har jag skypa med min fina vän Elin, hon ska skicka massa godsaker till mig så det väntar jag gladeligen på nu.Men jag längatr ännu mer tills ni kommer hit så att jag får se era söta små trynen irl istället för min dåliga webbkamera,
 
Och sen vill jag be om ursäkt till alla som jag har bestämt att jag ska skypa med men aldrig kommit, det är ju så jobbigt när ni går i skolan och jobbar och jag är här, vi kan ju aldrig tajma, och när jag väl är inne så är ni aldrig det..och aa ni fattar. Så det är lika bra att ni kommer hit allihopa så slipper vi det här problmet tycker jag, låter inte det som en toppen ide?
 
Nu ska jag till rootrock för att få lite käk i magen som jag sedan iallfall måste gå och och bajsa ut, kul va?
 
Bjussar på en bild  från Chiang Mai.
 
 
 
 
xx