youngwildandfreeee

Allsång

Kategori: Allmänt

kollar på allsång men det suger ju idag, har ingenting att göra heller, alla mina vänner är som så många andra dagar då jag äntligen inte jobbar kväll borta på andra roligheter, och vad gör jag? jo jag sitter här i soffan och försöker sjunga med i dom gamla sångerna som jag inte ens hört hälften av..

Funderar om jag ska ta mig till willys och köpa glass.. skulle ju få tiden att gå lite men samtidigt nej, har ismyg gett mig själv ett godisförbud på vardagar, det innebär att jag inte får äta godis,glass,fika bröd, läsk NADA under veckorna. Får se om jag klarar det men de skulle vara skönt att bli av med godissuget lite nu innan jag åker så att det inte blir så svårt att vara där utan alla gosaker som vi har här hemma!


Nä nu missar jag en gamma goding på allsång, och det är fasen en låt jag kan också!

Han tog av sig sin kavaj sparka av sig båda skorna..........



xx

Gymnastik

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från jobbet, gick ju som sagt och la mig klockan elva igår kväll, somnade dock inte förns kanske tjugo i tolv, sen vaknade jag i morse också väldigt tidigt typ vi 4 eller 5 av att jag drömde mardrömmar, sen kom brevbäraren och jag kunde inte somna om, funderade om jag skulle gå upp och starta dagen tidigt idag, men efter lite rulla runt ta av och på täcket och vända kuddarna så somnade jag om igen i några timmar!

gick bra att jobba idag också same same varje dag men det är bara att jobba på och hålla ut!


Nu sitter jg och kollar på gymnastik OS, det är faktiskt en av de få grenarna jag tycker om att titta på, det är de och simmhopp som jag tycker är roligt att kika på.

Nu ska jag duscha av mig fritöslukten sen ska jag vänta in allsång på skansen.

xx

Kommer inte på någon rubrik

Kategori: Allmänt

Är hemma från jobbet nu, har precis skypat med min fina vän på andra sidan jorden. längtar nå otroligt nu tills jag får komma tillbaka och hänga med alla underbar där borta! Snart är det dags att sova, imorgon börjar jag 7,45 så det måste bli en tidig kväll idag, grejen är ju att jag är ju inte ett dugg trött, jag har ju stängt nu 7 dagar och sen har jag jobat sent eller varit upp sent dom andra dagarna eftersom att jag har vänt på dygnet och så nu helt plötsligt ska jag vakna klockan sju! Det är ju svin tidigt ju!! men jag måste så det är inte så mycket att göra åt saken faktiskt.

Nu blir det ett glas mjölk sen raka vägen till sängen!

Fräsande vildjur

Kategori: Allmänt

Igår när vi hade stängt på jobbet och jag skulle gå till bilen (dom andra två skulle till höger och jag skulle till vänster) så gick jag där på trottoaren och i mörkret ser jag ett djur jag vet inte om det var en skunk? eller om det var en igelkott, men den fräste så högt att jag blev fasen rädd alltså. jag tänkte först att men den där lilla rackaren kan jag väll gå förbi men när jag närmade mig så fräste den bara högre och då kände jag att det var time för mig att vända och gå tillbaka till där jag kom ifrån och sen gå runt skiten istället.

Annars då, igår på dagen solade jag och bara tog det lugnt hela dagen åt mat och hade det bra hos mormor innan jag åkte till jobbet, se slutade jag vid ett var det bara hem duscha och sova..




Nu idag är det jobb som gäller igen men idag är de bara fem timmar så det är skönt. Jag har precis fyllt i papperna som jag måste ge till ambasaden för att få mitt visum så nu saknar bara ett frimärke sen är det hela i rullning och då hoppas vi att allt går som det ska utan några problem!

Nu blir det frulle hårbröd med kaviar och ett glas vatten, gott! Nä men eftersom att jag och mamma har vart borta i några dagar så har vi inte haft någon jucie eller mjölk här, och inatt när jag slutade var ju ala affärer stängda, men idag ska det bli ändring på det, kylen ska fyllas med godsaker!


En bild från i lördags, hade solen i ögonen men va gör väll det?



xx

Vi ska fakstiskt ut idag mitt lilla face och jag

Kategori: Allmänt

Eller vi har varit ute redan,idag har det varit en väldigt aktiv dag måste jag säga, nar jag vakande sprang jag och mamma runt på gräsmattan och lekte med katten, sen åt vi goda frukter till frulle och sen fick vi för oss jag mamma och mormor att vi ville göra något, någon typ av utflykt eller egentligen vad som helst. så damerna sminkade på sig lite och sen satte vi oss i bilen och körde, körde dock inte så långt utan som längst till Engesberg.. men ändå, vi gick runt och tittade på på räddningsbåtåtar, var bort till fyren men vi gick inte upp i den, tog en liten promenad och sen åt och fikade vipå böna cafe. har haft en awsome dag och solen har verkligen stekt hela dagen, nu när vi kom hem så började det att molna till lite, men det är fortfarande väldigt varmt! Mamma och mormor har gått ner till bryggan och ligger där och läser, men eftersom att jag inte är någon stor läsare så föredrar jag att sitta här nu och ska sedan förflytta mig till tv:n, då jag äntligen kan kolla på något annat än fridrott och rapport, morfar har åkt till bollnäs på trav och som jag sa var dom andra ute, fritt fram på tv:n alltså, och vem bangar då lixom? inte jag kan jag säga!


Just det! måste bara säga att jag trodde att det skulle vara tråkigt att kolla på OS.. och det var det också! alla i mitt sällskap somnade och det var väll ändå ett bevis på att det var det, och det var ju dom som promt skulle kolla, det slutade alltså med att jag satt där och kollade själv, men dom andra snarkandes brevid..men men jag överlevde kvällen utan större bekymmer så jag är glad iallfall! 

här är bilder från dagen så härlångt!







xx

Tv-kväll?

Kategori: Allmänt

Då börjar dagen att lida mot sitt slut, det har varit en himla mysig dag idag faktiskt, men nu kom jag på att på kvällen vill man ju gärna sitta och kolla på tv på någon bra film och så för att få ut det opptimala för denna kväll då jag känner mig sjukt trött, då finns det bara två smärre problem för mig, det första: Den tvn som mormor och morfar har uppe hos sig har alla kanaler! men där ska dom sätta ner sina ändor och kolla på OS öppningen.., det andra: tvn nere hos oss har bara 1,2,4 och det går inte någon bra film alls på någon av dom kanalerna, såå va ska jag göra kolla på os och somna för att det är tråkigt eller sitta nere och kolla på någon gammal svart vit film från 1700-talet.. ja jag vet faktiskt inte, just nu känner jag att jag skulle kunna ta min godispåse (som jag har gömmt så att dom andra inte ska äta upp den) och sätta mig i garderoben och trycka i mig hela påsen så att jag sen mår illa och går och lägger mig.. det blir nog så att jag helt enkelt får ge os en chans..



Nu langar jag lite pics från dagen.




xx





Det är fett

Kategori: Allmänt

Insmord i rapsolja ligger jag och steker fläsket på bryggan hos mormor, det är nice!
Mammsen väckte mig imorse och så stack vi iväg för att handla lite nödvändigheter man behöver när man ska vara på "landet" i tre dagar, dom nödvändigheterna för mig var, en fet påse med godis,ostbågar,fanta och en tidning. Nu klarar jag mig i nån dag iallfall. det som är en himla tur var ju att det var fint väder idag också, så direkt när jag kom hit slängde jag på mig bikinin och drog ner till bryggan, sen har jag legat där hela dagen tills nästan prick nys då vindarna vände och vågorna slog upp mot bryggan. då tröttnade jag och drog upp.

Nu ska jag snart ner och dricka lite sangria som mamma har snort ihop,sen ska jag invänta lite grillat till kvällen, vilken kväll det verkar bli eller hur!?

bjussar på en bild nu så kommer det fler ikväll,måste ut och supa med gamlingarna nu!



xx

Minigolf och fika i en hammock

Kategori: Allmänt

Vilken underbartmysig dag jag har haft idag! mamma kom in och väckte mig och frågade om vi inte skulle till boulognen och spela minigolf och fika lite, och vem tackar nej till det lixom? vi gick rundan på 18 hål ochjag var en riktigt hejjare faktiskt, fast det var ju så längesen jag spelade så det var kasnke nybörjar tur, mamma kom ikapp mot slutet men jag höll ledningen hela vägen iallfall!

Efter det satte vi oss i en hammock i den stekande solen och fikade, våffla med grädde och sylt och chokladboll med cola, hur gott? Mammas kompis kom förbi och snickesnacka lite också,

Sen klockan 4 var det dax för mig att bege mig vart då tror ni? jo precis jobbet, vart annars? det gick super bra att jobba var klara i tid och det var inga konstigheter och problem, så det va nice!

Nu sitter jag här och dricke jucie direkt ur förpackningen, är helt slut ihela kroppen och jag måste ta mig in i dushcen nu och lägga kroppen i badkaret men jag orkar verkligen inte.. låter kanske inte särskilt jobbigt men det är de!! Så istället sitter jag här och drar ut på tiden även fast jag vet att jag bara blir tröttare och att orken kommer fösrvinna helt snart, och jag vet även att jag kommer inte lägga mig om jag inte duschar först, så nu måste jag helt enkelt välja, sova här i soffan med olja i håret och vakna inatt av att jag fryser men jag vet att jag inte kan lägga mig i sängen för att jag är äcklig efter jobbet, eller hoppa in i duschen for som fan och sen lägga mig i min mjuka säng under täcket med fluffiga kuddar och drömma om vita hästar med horn på rosa moln?

Vi vet nog alla vilket jag väljer eller hur?

God Natt!

xx

uttråkad till max

Kategori: Allmänt

Fyfasen va uttråkad jag är nu alltså! mamma åkte iväg vid sex till en kompis och här sitter jag hemma och häckar, alla mina vänner har annat för sig visade det sig, men snart är jag så uttråkad att det nästan skulle vara roligare att åka till Elin och Danne och kolla på när dom städar inför deras visning imorgon, fast samtidigt nej!. Sjukt sugen på något gott är jag också, har inget smarrigt att äta hemma men jag är verkligen för trött för att ta mig till willys som jag sa tidigare, hade inte mamma tagit bilen hade jag kanske övervägt att åka men nu är det verkligen ett feting nej. Och inte orkar jag riva fram bunkrar och elvisp och diska och greja heller, de får bli en banan helt enkelt.

Men gud nu när jag sitter här och tänker och läser vad jag skriver så kommer jag på att om jag ska vara så hät trött och lat så är ju det bara bra för mig, för jag äter ju inget då, jag menar förut när jag kände migg sugen på godis,choklad eller what ever så kunde jag gå en mil för att få de typ, men ni fattar? och nu orkar jag inte ens cykla över vägen lixom, whats up whit that? fast det är ju faktiskt bara bra snrt börjar ju bikini säsongen igen...

Kanske man skulle ta och lägga sig och sova då? jag menar klockan börjar närma signio och jag har inget att göra och inget att äta..

Imorgon väntar min näst sista stägning också, sen har jag ledig i två dagar, så jäävla nice!

Bjussar på en sexig bild på mig just nu iallafall

Hänger på ballen

Kategori: Allmänt

Då har jag gjort mitt för idag känner jag så här spontant bara, vaknade inte av att klockan ringde idag kvart över 8 utan vaknade istället av att mamma frågr om det inte är dax att vakna snart då jag borde åka till jobbet om 10-15 minuter? då flög jag upp som om någon satt eld i baken på mig kan jag säga! På med palterna och sen rallyköra till jobbet. kom dit med några minuter tillgodo så det vart ju helt perfekt ändå denna lilla försovning skade ju ingen i slutändan utan gynnade bara mig som fick några minuter extra sömn. Jobbade på i 6 timmar va helt okej idag tiden gick fort och jag hade rätt roligt faktiskt.

Nu har jag och mamma precis avnjutit en superb måltid på ballen (balkongen) tacos serverades det idag och det satt ju väldigt fint i kaggen de kan jag säga!

Nu tänkte jag göra lite chokladbollar sen sätta mig på "ballen" igen i soffan med feta dynor och med solen som värmer in under markisen med ett glas iskall apelsinjucie ( Fasen just i skrivandes stund inser jag att jag drack upp den sista saftne till maten..) så nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till? Jag kan ju gör chokladbollar och dricka mjölk men hur gott är det med varm mjölk? och jag orkar verkligen inte gå till willys just nu..

Nä jag får helt enkelt skita i att göra dom och ta med en bok och snällt sitta där ute och läsa med ett glas vatten, ja så får det bli!

bjussar på en liten bild på mig undertiden jag höll på att duka upp bufffen!



xx

3 September

Kategori: Allmänt

Då var det bokat, den 3 september åker jag ut på äventyr igen, vet dock inte hur lång eller kort min visit där blir, men det åter står att se!

xx

sjuk

Kategori: Allmänt

Jaha då har jag gått och blivit sjuk, jag skulle nog säga att det är för att jag har jobbat så hima mycket nu den senaste tiden, jag har fått grymt mycket finnar också och det får jag när jag inte har tid att ta det lugnt utan att ha något att jag måste göra hela tiden. Men men det är som det är, snart ska jag ju ha en sjukt lång semester från detta, även fast jag ska jobba i thai så blir det ju ändå inte på samma sätt skulle jag kunna säga.

Jag vaknade nyss och har precis käkat upp en hel annans så nu svider det rejält på tungan faktiskt.

Snart börjar jag jobba igen, det här är min 5 stägning och sen har jag bara två kvar!!! det är lycka kan jag säga! Nu ska jag fylla kistan med lite lasagne så att jag orkar jobba hela natten..

Imorgon är jag ledig, då ska jag göra något mycket roligt men det berättar jag imöra om det blir som jag tänkt helt enkelt!!

har inga nytagna bilder eftersom att jag icke gör något annat än jobbar, bjussar istället på lite bilder som ger mig styrka att ta mig igenom mina jobbpass!






xx

knogar på

Kategori: Allmänt

Har ingen fritid som jag nämnt tidigare.. jobbar sjukt mycket denna vecka så har inte tid att göra något annat än att äta sova och gå på toa i princip! snart ska jag börja göra mig klar för jobb igen och sen ska jag åka och göra mitt därborta, hoppas bara att det går bättre idag än vad det gjorde igår, kvart i tre var vi klara och egentligen ska vi stämpl ut klockan ett, men det va sjukt mycket folk och vi gjorde vårt bästa, men som sagt hoppas att det blir bättre idag,

Annars då.. mamma har ÄNTLIGEN kommit hem så på tisdag kväll ska vi ha en riktigt mysig stund tror jag.

Ja det kommer bli lite trögt med uppdatering nu i tre dagar till men snart är jag tillbaka och skriver på igen som vanligt!!

xx

Fredags mys!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från jobbet, det blev en liten twist på jobb sidan idag, jag skulle egentigen ha jobbat som vanigt hos oss, fem till halv elva, men på förmiddage ringde dom och frågade om jag inte kunde jobba i hemlingby istället för att dom behövde någon som kunde stå i tvåan..så jag gjrode det istället, jag jobbade lika många timmar men fick komma hem nu en och en halv timme tidigare och det är ju verkligen skönt!

Gårdagen då:
Efter att jag kom hem från sthlm skulle jag ju träffa sanna, vi satte oss på ett fik och pratade ett tag och sen bestämde vi oss för att åka hem till mig och kolla på filmj jag skulle även baka en blåbärspaj så vi tänkte bara chilla lite här och mys. Men då ringer min lille vän Emma och frågar om hon och två kompisar får komma och till mig och dricka för att dom hade personalfest men detn var inge roli tydligen, så dom fick komma hit och jag och Sanna ville ju inte vara sämre så vi åkte hem tillhenne och hämtade skumpa och vin, sen satt vi här drack spelade spel och hade det vädligt roligt bara, sen drog vi ut på krogen jag fick fetaste snefyllan och grät som ett litet barn.. men men tiden läker alla sår och när man är packad så är man inte sig själv till 100 procent alla gånger..är jag och Sanna skulle g hem och sova köpte vi käk på vägen satte oss i en lite dörröppning på stan och åt, träffade en gamal speleman eller va dom kallade honom, han sjöng Bob Marley för oss för att ha trodde att vi skulle följa med dom hem då, men icke! dom fick snällt gå hem själv.. sen härjade vi runt på en stor gräsmatta också hjulade och gjorde lite akrobatik jag spräckte byxorna och Sanna gjorde illa sin fot någon gång under kvällen med. Så ja det var väll en lite sammanfattnign å att säga, och det är ju faktiskt som man altid brukar säga, det spontana utgångarna eller vad det nu än är, så blir det alltid bättre än det planerade!

Sedan idag så åkte jag och Ida ner och åt lucnh med mormor och morfar, vi åt vid fullriggaren, sen åkte vi upp i den och tog oss en liten titt över staden, jävligt högt och när man stod där och lutade sig över räcket oh tänke "tänk om jag rammlar ner" så blev jag fasen höjdrdd alltså, sen efter det kte jag och mormor och morfar hem hit och fikade min helt gudomligt goda paj!

Sen va det jobb för mig då som sagt och nu sitter jag här, ska ha lite fredagsmys, knäckebröd kaviar ochsen ska jag kolla klart på BigBrother avsnitten som jag inte såg när jag var i Thail förut.

Bjussar på två bilder från igår, dom ända jag har tyvärr.

Foto: Efterfest hos Jessi;)


xx

mår som en påse bajs

Kategori: Allmänt

Blev en spontanutgång igår, blev en liten snefylla och idag mår jag riktigt dåligt!
Återkommer efter mitt kvällspass med en ordentlig update om gårdagen samt bilder. Nu måste jag städa lite här inann det är dags för en lunchdate med mormor och morfar!

xx

Walking dead

Kategori: Allmänt

Nä inte riktigt men imorse när klockan ringde efter att jag bara hade sovit i 4 timmar kändes det förjävligt kan jag säga! Men jag kom upp och iväg så det var skönt, bussen var helt full både på dit vägen och hemvägen så inte fick man sitta så skönt heller plus att på vägen hem satt jag brevid en kvinna som luktade svett som fan, och sen efter ett tag så började det lukta äggfis i hela bussen och jag skulle kunna slå vad om att det var hon! fyfasen va det luktade och det gjorde inte det hela bättre kan jag säga!

Annars har dagen varit super, jag kom lite tidigare än jag sagt till pappa så när jag kom till sthlm så köpte jg mig en glass och stod i solen och åt medans jag väntade på herskapet.

När dom kom åktevi till ambasaden för att jag skulle gära mitt visum det var ju därför jag åkte till sthlm överhuvudtaget, men snopet nog när jag kommer dit säger hon att jag måste ha en flygbiljett bokad och det har jag ju icke än! Men inga sura miner här inte, jag lämnade mitt pass hos pappa, på tisdag ska jag köpa biljett och fylla i ett papper sen ska jag skicka de till honom och han ska ta det till amabsaden, sen är det klart!

Eter det åkte vi och käkade lite thai mat, kyckling med chesewnötter som vanligt för mig, något annat inte så mumsigt till dom andra två..Sen drog vi envända på stan jag köpte mig en huvudbonad ett nagellack och en deo,väldigt billigt och behövligt alltihopa så det var värt.

Sen åkte vi till migrationsverket men där var de huur mycket folk som helst och min buss skulle snart gå så vi skippade det idag och dom får helt enkelt ta det en annan dag.

Efter det åkte vi till det största godis stället jag sett! det var som ett fett lager fullt med godis till en riktigt billig penning, typ 22 chokladkakor för 100 spänn hur illigt va de då? :O Så innan jag far tillbaka till tai ska jag åka dit och dra igenom så att jag får med mig lite gotta dit också.

Nu sitter jag och väntar på Sanna hon ska komma och hämta upp mig sen ska vi ta en fika på stan!

xx

bjussar på en bild på min nya huvudbonad som sagt!

hard work work

Kategori: Allmänt

Jpp nu har min "helvetes" vecka som jag väljer att kalla det börjat! jag börjar 3-4 påeftermiddagen och kommer hem halv två på natten då är det bara att sovasen upp äta och sen åka och jobba igen, ungefär så kommer detatt se ut dom närmsta dagrna, med något liten undandtag med nån ledig dag eller att man jobbar någon annan tid,

så idag ställde jag klockan och åkte ut till mormor och morfar, det va sol så det passade ju utmärkt att åka ut till dom, vi åt glass med jordgubbar fikade och åt köttbullar! (såjävla gott) sen gick vi även ut en sväng i skogen och plockade blåbär. vi måste ju passa på nu innan bulgarierna kommer och tar alla, jag såg nog hur dom höll på lite längre bort i skogen! Men vi fick med oss lite hem iallfall så vi är nöjda och belåtna, jag ska göra en paj av mina tror jag faktiskt men nog om det.

Imorgon är jag ledig men inte får jag sova för det int, klockan min ringer om exakt 5 timmar och 16 minuter, alltså tjugo över sju, och jag har inte ens duschat än,måste göra det NU så att jag får lite sömn iallfall, jag tänkte mest göra ett inlägg så att ni vet att jag inte ha gått under jorden :)

xx

Hel dag med Elin

Kategori: Allmänt

Sådär då, då har även denna lediga dag gått.. åkte till Hedesunda med Elin när jag vaknade, vi hängde där hela dagen, åt, fikade och spelade spel så det var nice. När vi åkte hem vi sex eller va hon var så åkte jag hem gosade lite med katten och sen åkte jag till Elin igen.. vi hyrde film och chillade hela kvällen och nu är jag hemma, sitter med olja i håret så snart ska jag hoppa in i duschen och sen sova.

Imorgon är det jobb som står på schemat och det är nu som min härlig jobb vecka börjar (not) ett helvete kommer det bli men det är bara att stå ut och ligga i!


Bild på mig och Danne från ikväll!


xx

Aree

Kategori: Allmänt

Åhhh jag äs så glad nu! har kännt mig lite små deppig ett tag inte nå överdrivet eller så men lite nere bara.. och nyss skypade jag med Aree och hon sa att hon hade lägenhet åt mig och jobb i baren för dom ska ju ha den kvr iallfall! sååå glad är jag nu, vill bara åka tillbaka nu nu nu nu! vill att veckorna ska gå fort så jag får åka någon gång! Så då har jag fått skriva av mig lite.

Aree och jag!


xx

En helt ny värld

Kategori: Allmänt

Jag har som sagt bara varit hemma och chillat idag, och efter att ha sträck kollat på olika serier så tröttnade jag lite och började kolla runt lite på datorn och det slutade med att jag kom in på youtube. Där började jag söka på olika Disney låtar och shiit så många minnen det kom upp alltså.

Jag kom att tänka på alla filmer som man kollat på hela sin barndom som jag helt glömt bort! tex, ariel, pochahontas,skönheten och odjuret,mulan, lejonkungen,tarza, aladdin med fler..


Detta är en länk med 10 olika låtar från disneyfilmer, kolla på den och se hur mycket minnen man får!
http://www.youtube.com/watch?v=wDxtWbyas_4




xx

Regn,regn och åter regn

Kategori: Allmänt

Helvette va det ska regna hela jävla tiden! Jag börjar bli riktigt less nu alltså!! Vaknade rätt sent idag och det gjorde ju absolut ingenting eftersom att vädret är just som det är.. Är ledig idag och imorgon sen börjar min stägningsvecka och det känns sjuukt tungt faktiskt! Mamma sa att jag skulle ta en dag som den kommer och inte tänkte på att jag har sju stycken framför mig men det går inte riktigt att tänka så faktiskt..Istället tänker jag att jag behöver pengar för att åka back to tahi och då känns det lite lite lättare men de är fortfarande jobbigt, jaja nog tjatat om det, det blir ju inte bättre för att jag klagar..

Nu kollar jag på någon serie som dom kör hela dagen på tv, jag har köpt nya nogger gbglassen så den ska jag lyxa till det med också sen ska jag ta ett varmt bad óch bara chilla.

xx



God Natt

Kategori: Allmänt

Skulle bara kika in och säga god natt till alla gullisar där ute, hade en helt okej kväll, lite trögt och jag hade kunnat vara hemma och ätit glass och kollat på film.. men nu har jag varit ute lite halft och träffat lite folk, nu behöver jag inte gå ut något mer förns än Danne har 30 årsfest i augusti, de är ju perfekt för mig som tröttnat på att festa.

Jaja nu måste jag lägga mig klocka är ju fasen 4.

PS.
Jag kom inte hem nu jag kom hem strax efter två men har kollat på tv och lite grejs tills nu, men nuu blir de sängen direkt!



xx

alone

Kategori: Allmänt

Jaha då har fina mamma lämnat mig för en vecka, igår hade vi det super mysigt vi gick ut på restaurange och åt både mat och efterrätt sen rullade vi ut därifrån på kvällningen,när vi kom hem kollade vi på film och sen somnade mamma i soffan i vanlig ordning.. Det kommer bli tufft att vara själv men jag ska nog klara det!

Idag har jag jobbat på förmiddagen,det känns lite segt att jobba och så nu för tiden, tiden går så himla sakta när jag är där..

 ikväll ska jag kanske träffa ett par tjejer fån jobbet, jag vet doc inte riktigt vad vi ska hitta på men jag tror nog att de blir utgång någonstans faktiskt.. var längesen  jag var ute, men samtdigt är det bra för det har typ varit 6 våldtäckter och överfall här i stan bara de sista veckan typ, så det ärbäst att hålla sig inne!

Nu snart ska jag hoppa in i duschen så att jag kan röra mig mot den destinationen vi nu ska vara på!

Bild från Thai


xx

Lilleskutt och Bamse

Kategori: Allmänt

Idag började jag jobba kart i elva och slutade klockan tre, ett riktigtt skönt pass att jobba faktiskt, idag kom även bamse och lille skutt till restaurangen, cirkus scott är nämligen istan och bamse och lille skutt är med på deras cirkus, det va ansikts målning jonglörer och en liten ponny som man kunde rida på, det var helt okej mycket folk, hade lätt kunnat vara lite fler doc, men vad kan man göra? vädret suger ju som vanligt och vem vill rida ett varv på en ponny när det ösregnar och åskar?

Nu är jag iallfall hemma, jag ska byta om lite snart sen ska jag och mamma ut och äta på något mysigt ställe, imorgon åket hon nämligen ut på äventyr och hon lämnar mig hemma med katten.. men jag måste ju iallfall jobba så att jag får ihop lite kosing så jag kan åka sen så jag ska väll inte klaga kanske.

xx



Vilken jävla smäll!

Kategori: Allmänt

Vilket jävla oväder det drog över stan idag!! jag och mammsen hade tur, när jag vaknade vid elva så bestämde vi oss att fara ut på äventyr, vi åkte till ett litet fik som låg på en gård, på gården fanns en liten butik med gamla fina saker och även ett traktormuseum, vi var mest sugna på fika så det blev en snabb runda på gården sedan gick vi itne till cafet och tog lite av allt möjligt ur den hembakta disken och till det drack jag smultrosoda som smakade precis som virablåtira som man vi alltid köpte när vi var på Åland i glaskflaska och sen belv tungan alldeles blå när man drack den, nu föll jag lite utanför ramarna av det jag hade tänkt skriva så åter till dagen, efter fikat åkte vi vidare till lite olika loppisar och även till ställen med begagnade saker men när vi var där så insåg jag att begagnade saker verkligen inte är något för mig så jag fick inte med mig någonting hem fakistk, efter lite fönstershopping blev vi hungriga så vi åkte ner på waynes och åt sallad, att sitta där vi vattnet med vinden i håret och solen som värmde i ryggen var hur skönt som helst och att äta med mamma är alltid lika mysigt!

När vi kom hem så skulle jag bada men jävlar i min lilla låda va de small till, blev ju jordens eller okej årets iallfall största oväder, åskade blixtrade och regnade som fasen, varmvattnet försvann till och med, jag hade fyllt på lite vatten i badet och hoppat i men efter ett tag så kände jag hur kallt det började bli och hur jag än vred och vände på kranen så blev vattnet bara kallare och kallare, tror ni det va kul eller? Så det var ju bara att hoppa upp ur badet svärande och frusen fanns det inte så mycket annat val för stunden.

Nu har vattnet kommit tillbaka och jag har tagit mitt efterlängtade bad, nu sitter vi och myser med lite mackor med gegga på och choklad.

För att sammanfatta det hela så har varit en väldigt mysig dag idag även fast vädret har sugit totalt.


xx

JobbJobbJobb

Kategori: Allmänt

Jag har jobbat hela dagen idag, från 9 imorse till 6 ikväll, idag har det varit e ganska kämpig dag på jobbet faktiskt, inte för att det var mycket att göra utan andra andledningar som jag inte kan skriva här för det skulle inte vara så bra för mig tror jag... Iallafall snart får vi schema för augusti och då kan jag börja räkna ner hur många pass jag har kvar innan jag slutar ochh åker till mina godingar i Thai. Fyfan va skönt det kommer bli att veta hur många pass man har kvar alltså!! Men nog om det jag håller mina tankar utom bloggen för tillfället..

Efter jobbet åkte jag till Emma direkt lilla Gustav fyller ju hela 18 år idag och det måste ju firas, Marianne och Ingvarär i stugan och Gustav ville vara hemma så jag och Emma styrde en liten fika för honom så att det blev lite fira iallfall, han fick sju öl i present och dom sveper han ikväll, vi fikade och skålade i champagne och sen lämnade vi dom ifred så att dom fick föra ifred sen skulle han ut på krogen lagligt ikväll, kul för honom gullisen! 

Bild från Thai när han kom och hälsade på!


xx

Bbbbbbullar!

Kategori: Allmänt

Så nu har jag knådat ihop lite bullar också! Så nu ska jag och mamma mysa till allsång på skansen och äta bullar med mjölk! MUMS,


Bullarna jäser!


Stolt över mig själv när alla plåtarna äntligen var färdig äggade och sockrade, och dom var inne i ugnen.


Fina bullar!




xx

Köttisar hos mormor

Kategori: Allmänt

Är hos min kära mormor som lär mig att göra dom godaste köttbullarna i stan!
Har jobbat från klockan nio till halv tre idag, sjukt mycket folk på jobbet men tiden gick fort och det är ju alltid bra när den gör det! Direkt när jag slutade brummade jag hit ut till kobacken, där väntade mormor redo med sitt röda förkläde med vita hjärtan på som jag sydde till henne för typ 10 år sedan, är det inte gulligt så säg!

Nu har hon lärt mig att göra på hennes vis även om jag tror eller jag vet att det inte alls kommer bli lika gott om jag ska göra min egna köttisar nån dag..

Nu ska jag sätta igång att rulla så får vi se om det blir nå käk nångång.

PS, ikväll ska jag göra kanelbullar!!

försökte hitta knappen till hennes webbcamera men jag vet inte vart den är, och det är verkligen ingen idee att fråga mormor förhon vet det knappast! jo fasen i det exakta ögonblicket när jag skrev det frågade jag mormor iallfall och fasen hon visste!

så jag bjuder på en bild härifrån iallfall!



xx

Eckerö

Kategori: Allmänt

I dag tog sig familjen Åkerblom och Dan sig ut på äventyr, klockan halv sju ringde klockan och klockan sju satt jag i bilen redo att åka och hämta upp Ida och Dan för att sedan möta upp mamma och mormor för att åka till Grislehamn och för att åka ut på en lite båttripp, vi fikade, åt mat, satt ute och mös, shoppade i taxfreen och gjorde det som man burkar göra när man åker båt. Den här båtturen var dock bara några timmar och inte ett helt dygn men det var roligt att bara göra något som man inte brukar göra så här på en måndag.

Imorgon är det tillbaka till verkligeheten igen ledigheten är över för den här gången, alltså långledigt flera dagar irad, jag börjar klockan nio imorgon så nu är det faktiskt dags att krypa i säng.

God Natt

xx


Söndag

Kategori: Allmänt

Så då har dagen gått och klockan är redan 8. Denna dagen har jag inte gjort ett skit, det har varit som en söndag ska vara men som den egentligen aldrig är iallfall inte för mig, Jag har bara legat här i soffan på exakt samma plats i fem timmar, jag har bara ställt mig upp och gått till köket för att hämta cola gått tillbaka och lagt mig här igen, men det har varit riktigt skönt också, nu ska jag faktiskt gå och borsta tänderna för det har jag inte gjort än men bättre sent än aldrig eller hur?

Nu väntar jag på att elin ska höra av sig, så ska jag dit och chilla lite till, fast om hon inte kommer hem snart så tror jag faktiskt att jag struntar i det, det har ju regnat hela jävla dan och det är grått och trist ute, jag har egentligen ingen lust att gå ut men för lite sällis måste man kanske göra det ifallfall? Jag är sjukt sugen på att ringa onlinepizza också men det känns inge roligt att sitta här och äta själv, så de får kanske bli en panpizza som mamma har i frysen till mig om de blir krissituitationer som det är nu, eller så får de bli hårdbröd med kaviar till middag också det är ju faktiskt inte fyskam det heller..

Bjuder inte på någon rolig bild idag då jag ser ut som nån galen shomme som inte har duschat på en vecka..(Fast det har jag gjort) och eftersom jag inte har gjort nått har jag inget kort på det heller så enkelt var det.

Jag slänger upp ett fint citat istället.


xx

Vakna upp med tuppen va?

Kategori: Allmänt

Det kan jag säga att jag asolut inte gjorde! Vaknade "imorse"och tyckte att de kändes lite konstigt av någon anledning. jag gick upp och kollade på klockan och den visade 3, det var jätte längesen jag sov så himla länge men jag var ju så jävla trött igår..Så nu känner jag mig riktigt utvilad och pigg!

Nu ska jag sätta på Svenson Svensson och göra lite frulle, hårdbröd med kaviar! Riktigt mysig morgon,ellr jag menar eftermiddag och kalla det frulle är kanske också lite fel?


xx


Trött tjej

Kategori: Allmänt

Det blev en riktigt sen kväll igår, somnade vi sex imorse och Emma ringde och väckte mig klockan 10! 4 timmars sömn alltså´.. börjar känna nu hur trött jag börjar bli.. har ju varit på g hela dagen, När hon ringde var det bara att hoppa upp ur sängen,kvinnan skulle åka och jobba och hon började jobba innan stan öppnade och slutar när stan stänger,Hon ska ut ikväll och hennes problem var att hon inte hade några byxor att ha på sig, så jag kletade in olja i håret och satt bara och tittade in i en vägg i en halvtimme ungefär sen duschade jag och drog ner to the town, hittade dock inga byxor åt henne så nu vette tusan om hon ska gå utanbyxor eller hur hon ska bära sig åt? När jag hade kollat runt lite på byxor men inte funnit några i hennes smak så gav jag upp, svängde förbi Emma S jobb för lite tjitttjatt innan jag åkte vidare,

Efter det åkte jag till ICA MAXI köpte lite hårdbröd kaviar och godis. ungefär det jag lever lite på då mammsen är hos mormor nån dag.

Nu funderar jag på om jag skulle dra mig till något solarium för att få lite färg, men lägger jag mig där är risken väldigt stor att jag somnar, ögonen går lite i kors nu skulle jag säga, Tror fasen att jag ska ta en powernap innan faktiskt. Ja så får det bli!

En helt fantastiskt bra bild på mig och dagens middag!




xx

Furuvik

Kategori: Allmänt

Har haft en hel dag i Furuvik men min faort Elin och lilla Tindra, Elin kom och hämtade upp mig i tio sen åkte vi och hämtade Tindra, vi elva var vi ute i Furuvik och klockan sex åkte vi hem! Vi var alltså där i sju timmar!!
Men vi har haft vädligt roligt, åkta massa karuseller slösat fett mycket pengar på lotter som vi inte vann en enda liten grej på, ätit glass, sockervadd, varma chips, klubbor, nacho tallrick och ja jag har väl glömt hälften, men som sagt en super dag!

Det här var även den första av fyra ledigadagar för mig, känns helt underbart faktiskt! Ikväll ser planerna lite ovisa ut, jag har lite att välja på om man kan säga det så, så det återstå att se helt enkelt vad som händer.

Jag har skypat med Aree idag ocks och fasen va jag längar efter den tjejen, Det jag inte vart så glad avatt höra var att hon sa att jag hade blivit tjock! Så nu är det hårdbantning tills jag ska åka ner igen alltså en månad, och en månad utan snask måste jag väll klara, eller?


Jag bjuder på ett kort på en väldigt lycklig tjej trots att hon har otur i spel och är tjock!



xx

Brottom

Kategori: Allmänt

Jag har lite bottom just nu, kom precis hem från jobbet och har nu duschat, sitter här som en blöt katt, håret bara rinner, men som vanligt i mitt numera väldigt hektiska liv så ska jag någonstans, Ikväll ska jag hem till min gullis Emma, ska slänga ihop håret i en fläta sen blir de att slänga sig in i bilen, jag återkommer när jag kommer hem ikväll!

xx

Mina ben sviker mig

Kategori: Allmänt

Ja just nu har mina ben lämnat min kropp tror jag faktiskt. jag har stått så mycket i fler dagar stått i konstiga positioner och inte suttit särskilt mycket alls, så inatt vaknade jag av att jag inte kunde böja mina ben, dom hade fastnat i den raka positionen när jag låg..? Då när man är lite trött och tror att allt bara är en drömm så somnade jag om ganska fort, men jävlar i min lilla låda, när jag vakande i morse hade jag så jävla ont! jag kan inte gå riktigt med benen jag vet inte riktigt hur det ser ut, men jag kan ju säga så här de blir ju inte skit kul att springa upp och ner i trapporna till tvättstugan idag.. Men man är ju e viking så nog ska jag klara av det allt,

jag lever lite för att jag sak vara ledig i fyra dagar snart, i rad!!! Imorgon jobbar jag 10-19 sen, frdag, lördag,söndag,måndag är jag leeeedg! så jävla nice.

Jag försökte ta en fin liten morgon bild på mig nu också men det gick så där kan jag tycka,försökte få med katten på bild istället för mig, den bråkstaken är så jobbig och jag stte ut honom direkt när jag vakade för att sprang runt och jamade och förde ett jäkla liv! han låg så fint ute, men vad jag kan förstå av hans reaktion så tyckte han inte att det var lika mysigt som mig att ta bilder tillsammans? efter 4 bilder med mig är han tillbaka inne och jobbigare än någongsin!





Som ni ser på den sista bilden så drar han ören bakåt och tar satts innåt..

xx


Lugnet efter stormen

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag en dags vila imorgon! Känns verkligen som att jag bara har jobbat i flera veckor utan nån vilodag, och det stämmer ju bara till en viss del! Men men skönt iallfall imorgon är jag ledig, och vad ska jag då göra på min lediga dag tro? jo jag ska tvätta! sen på kvällningen ska jag nog placera min lilla rumpa hos Elin och Danne faktiskt, var ett tag sen jag va där nu och jag förstår om dom saknar att ha lite Jessica hemma hos sig nu!!

ögonen på mig går i kors nu, så att lägga sig känns inte helt vlägset just nu fakitskt, tror nog att jag ska göra mig redo för en natt full med drömmar om noshörningar och rosa moln!

God Natt

xx

Slutkörd och överkörd

Kategori: Allmänt

Eller okej inte överkörd, med trött som fan är jag!

Just det några bilder på tårtan som jag och Pia gjorde blev det inte tyärr, kanske inte den finaste tårtan jag gjort men jävligt go var den, vi gjorde en tårtbotten och sen blev den lite för tunn så vi gjorde en marrängbotten också som vi hade emellan dom två sockerkaksbottnarna, höll på och bakade i 5 timmar ilördags lagom less va jag efter det, men det var roligt, på kvällen åt vi thaimat och så gick vi ner och badade årets första dopp, på söndagen chilla de vi bara hemma sen åkte vi och hösade på vår älskade fina farmor som vi inte hade sett på länge. Den här helgen har varit sjukt mysig och roligt, en av dom bättre helgerna på länge faktiskt!

Vi kom hem igen vi nio och då var det bara för mig att åka hem byta om och sen åka till jobbet, dom behövde lite förstärkning och jag är ju inte den som är den som är den som säger nej så jag åkte dit och trodde vi skulle stänga som vanligt, men så fel jag hae! klockan 4 slutade vi klockan 4! Och sen idag när jag vakande vi två var det bara att byta om och åka till jobbet igen, slutade 12 och nu myser jag i soffan lite innan jag ska sova, imorgon väntar jobb 11-20 och sen får jag äntligen en dag vila! Just nu känns det lite som att jag lever för att jobba, men jag behöver ju kosing så varför klaga egentligen?

xx