youngwildandfreeee

..

Kategori: Allmänt

Lyckan

Kategori: Allmänt

som tar över i kroppen när man har skypat med Thailand! Åhhh har precis skypat med mina fina vänner i Thailand och jag känner bara hur jag mååste dit nu nu nu! Vi bestämde att jag ska komma i september och sen stanna så länge det går, försöka få ett riktigt jobb den här gången som gör att jag kan vara där länge, ska bo med Aree Ton och babyn, iallfall dom första månaderna tills jag fått iordning allt, fått ett jobb som ger bra med pengar så jag kan ha en lägenhet och allt sånt, sen får vi se hur länge jag stannar, men förhoppningsvis blir det en lååång tid. Annars blir det lunch med mamma, Ida och mormor idag, det är inge bra väder idag heller, såklart när jag äntligen har en hel riktig ledig dag...

Testning 1 2

Kategori: Allmänt

 
Är den sne nu elle?

Jag avlider snart

Kategori: Allmänt

Av hunger! Har ätit en macka en yoghurt och ett äpple fram till nu, och jag jobbar till 8 sen ska jag träna så detta betyder att jag inte kommer äta igen förns om typ 8 timmar, därav rubriken, dör jag inte här och nu kommer jag hinna avlida innan lite krubb kommer komma ner i min lilla kista igen, 
 
annars så är de mer liv här inne idag,inte överdrivet mycket men helt okej så att tiden går lite snabbare idag ändå.
 
jag vet inte om ni har märkt det men när jag lägger upp bilder från mobilen så blir dom snea om man halkar inte här från en dator, det är lite konstigt men inget jag riktigt orkar fixa till just i detta ögonblick,
 
ldag är det Westlife som går varm i cd spelaren, som ni märker har hon inte 1:så bra musiksmak då man har att välja mellan: melodifestivalen 2008, arvingarna, och Westlife i princip.
2: hon har en CD spelare....men jag dömmer ingen!
 
nu är det tomt här och jag ska då passa på att springa och bajsa..ja jag är en människa jag med, lite för öppen för vissa ibland kanske? Nåja . 

Kebab pizza

Kategori: Allmänt

Sitter på ett dött köpcentrum och lyssnar på en gammal skiva från melodifestivalen, kebab pizza är den jag dansar runt till ljust nu! Heeelt dött på människor idag, solen skiner som vanligt när jag är instängd här tio timmar per dag.. Men jag ä int bitter, eller? Tiden går så jävla sakta det är helt otroligt, försöker roa mig bäst jag kan men har man vikt alla kläder hängt upp allt och grejat och om de inte kommer nå människor och stökar ner så kan jag ju inte gå och vika samma tröja igen, jag sitter och längtar hem till min godispåse och till den där nya serien ni vet orange is the new black? Så därför får de gärna vara lite molnigt helst regna lite när jag slutar så jag kan sitta inne med gott samvete 😃 
 
jag skulle alltså ut äta med Emma igår inte väktaren som det kanske verkade som? vi hade iallafall himla mysigt, god mat goda drinkar, drog hem vi tolv och kollade på orange is.... Men slocknade vi halv två, är ju som sagt en hårt arbetande kvinna nu, kolla bara va trött och sliten jag är. försöker mig på ett litet leende men de lyckas inte riktigt komma fram..
 
 

Jobba Jobba joopbbaaa

Kategori: Allmänt

Japp, nu ligger jag i, jobbar hela helgen och hela måndag.. Men inte grinar jag för de, ni kanske ligger ute och solar och har det bra, men jag tjänar kosing och har en snygg väktare som kommer och hänger med mig mellan gångerna så det går nästan ingen nöd på mig alls faktiskt..
 
 
ikväll ska vi ut och äta och dricka lite findricka, det blir roligt! 
 
nu ska jag fortsätta att jobba, tre timmar kvar nu, det går fort jessica.....
 
idag bjuppar jag på en bild iallafall fin eller inte kan inte hjälpas det blir inte bättre än så här för tillfället, kanske aldrig??
m
 

Yeah im smiling

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
But you are not the reason anymore.

lugn bara lugn

Kategori: Allmänt

Imorse eller det var kanske att ta i för vissa, vi tolv tiden idag tog jag bettan och rulla ner till salongen som jag adrig varit på förut, tog en rejäl chansning kan jag säga! Jag som HATAR att klippa mig och går till tandläkaren och borrar alla dagar i veckan istället för att klippa mig.men allt gick under lugna former, inget skrik,panik och gråt. Han klippte liite mer än jag ville men det va ju försent att börja böla när det inte gick att göra något åt det iallfall!
 
150 spänn kalaset på också och det hade man väl råd att punga ut tycker jag, 100 kr rabatt fick jag med, och det va ju himla snällt, tur man är söt ibland!
 
Köpte några tabletter som ska hälpa håret att bli så där fint som det är på reklamen och någon olja som jag kansk nämde förr? Nåja nu kollar jag och mami (som återigen har kommit hem efter en resa!)på limitless och äter korv med bröd, det kallar jag livet!
 
 
 Tänkte att jag för engångs skulle skulle slänga upp en bild men det gick icke som jag ville, försöker igen en annan dag!
 
 
Puss
 

Va i helvete

Kategori: Allmänt

Det är en förrvirrad tjej som skriver igen.. jag blir så sjukt frustrerad på mig själv när jag inte vet vad jag ska göra med livet, ena sekunden känns det som att jag har kommit på det, flytta till stockholm och börja jobba, nästa ska jag plugga till flygvärdinna och i nästa ändå ska jag åka tillbaka till Thai. Jag ska tillbaka till thailand i september men jag vet inte om det blir en månad eller om det blir flera, jag vet fasen inte vad jag ska ta mig till. Blir så jävla irriterrad och vet varken ut eller in, aahhhh!!
 
Annars har jag jobbat idag som vanligt, jobbar till på måndag.. känns ganska segt med tanke på att det ska bli fin väder. Men men kosing behöver jag ju, inte för att jag vet till vad ännu men det kommer jag nog på med tiden. 
 
imorgon ska jag göra något som jag inte har gjort på mer än  2 år, kan ni gissa vad? nä det kan ni inte! Jag ska klippa håret. Har verkligen grämt mig över det här sjukt länge för att jag vill att håret ska bli långt, folk i min närhet har sagt att det inte växer om man inte klipper de för det blir bara slitet och går av då, men jag har icke lyssnat.. men nu har jag tagit mitt förnuft till fånga, jag har köpt olja som får håret att växa och imorgon efter jag klippt mig ska jag in på hälsokost och köpa allt möjligt skit som är bra för håret. kul va? 
 
puss 

hit my head in the floor,

Kategori: Allmänt

Tiden går så fort, dagarna springer iväg och jag vet knappt va jag gör av dom, jag har två veckor kvar att jobba på byoung, alltså två veckor med fullt jobb sen går det ju tillbala till måndag fredag  igen.Så det gäller nu att börja söka jobb igen, jag ska försöka ta mig till Stocholm faktiskt,måste bara prata lite med Andy och se om han kan fixa nått eller om jag ska hyra in mig hos någon, sånt löser sig alltid iallfall så de är ingen fara.
 
I lördgas svimmade jag också, två gånger. slog huvudet i golvet,mådde sjukt dåligt, tog taxi till akuten, spydde, stoppade in en supp, låg i en sjukhussäng med dom typiska sjukhuslamporna,sov lite grann, blev undersökt, pratade med en läkare, sov lite till, åkte hem.Mamma var med mg hela tiden också så de gick bra. Men det va väldigt läskigt och jag hoppas att det aldrig händer igen!
 
Just det! har köpt en gymkort igen så nu är jag back on track, träna varje dag! :D
 
Nu ska jag sova.
 
puss
 
 

28 grader och sol

Kategori: Allmänt

Allt är frid och fröjd, jag är glad igen! Fick samtalet jag väntat på!
 
hade även sökt högskola förut också bara för att jag kände att jag måste plugga eftersom att alla andra gör det, jag sökte förskolelärare, hade bestämt för längesen Att jag inte ville plugga iallafall och nu är de ju som sagt Stockholm som gäller för mig, iallafall jag blev reserv men ska tacka nej till de då jag ändå inte vill plugga.. 
 
annars sitter jag på jobbet nu, det är 28 grader ute.. Det är helt dött i hela köpcentrumet,fast det är ju inte särskilt konstigt, jag hade inte heller varit här om jag var ledig...jag vill inte vara här just nu som ni kanske förstår.. Slutar klockan sex, då ska jag hem och sätta mig på balkongen och måla naglarna ,läsa och njuta av kvällsolen..
 
Detta är en bild från tidigare i veckan! När jag var ledig och också kunde njuta av vädret!
 
 
 

Nu är det inte lätt

Kategori: Allmänt

åh,livet känns rätt tungt nu alltså, har några privata saker som ettsar sig fast och som jag täker konstant på, man tänker på det hela tiden och målar upp värre saker för varje gång, det är inte lätt men jag hoppas att det är slt på det snart, förhoppningsvis imorgn.
 
Annars så jobbar jag nu, ska typ jobba i minst 5 dagar i rad, känns sådärfaktiskt, jag älskar att jonna i butik att träffa människor och allt med jobbet är jävligt bra, men jag har en lista på saker som skulle gjort det lite bättre.
 
1. Att butiken låg i Stockholm och att jag hade någonstans att bo där.
2. Att man inte behövde jobba 10 timmar per gång, helt ensam, utan att egentligen få sitta, ta en riktigt paus att sitta och äta i lugn och ro.
3. Att man var 2 som jobbade åt gången.
 
Nu kanske ni tycker att det här är väl ingenting, men det är sjukt jobbigt att stå där själv i tio timmar utan rast och utan att äta, jag lever på banan och yoghurt dom här dagarna, det är kul..
 
Idag har som sagt vart en riktig skit dag, jag har precis ätit glass med hallon och nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas hoppas hoppas att jag får samtalet jag väntat på imorgon så att allt inte känns lite jobbigt längre.
 
 
 
 
 
 

Men äre skönt eller?

Kategori: Allmänt

Ja jävlar, nu har jag kommit hem från min tripp till Frankrike, allt va helt okej och det var himla roligt fåtal stunder, lite mindre roligt vissa, vi låter det vara så..
 
Sen jag kom hem har jag fått tre små röda prickar i en triangel mitt på vänsta skinkan, jag trodde att det var antigen tre små myggbett eller att jag hade blivit loppbiten i sängen på hotellet. Men dra mig baklänges när jag igår och idag försökte sitta på lill rumpen, det gick inte alls kan jag säga, så efter att ha kliat konstant på dom i en vecka eftersom att jag kom hem för en vecka sedan, och eftersom att jag har gått och trott i min blindhet att det var myggbett (jag drog tillochmed ner shortsen på ica maxi för att visa mamma då det kom till en punkt att jag höll på att sätta mig i frysdisken för att det kliade så in i helvete).  Och för att komma till den lilla poäng som jag faktiskt har med denna historia så är det: Jag satt nu så här på söndagskvällen hemma i min ensamhet och fick helt plötsligt hemska smärtor i skinkan då tar jag den lilla spegeln vi har att kolla i den stora spegeln med om ni hajar vad jag menar? drog ner byxorna och kollade, då har det nu blivit relativt stora röda finnar!! och jävlar va ont det gör kan knappt sitta utan får lixom sitta å sniskan på den högra skinkan.. och inte kan jag trycka dom jävlarna heller då jag behöver båda händerna till det och samtidigt ha den lilla spegeln så jag kan kolla.. 
 
Imorgon ska jag till en "läkare" kan vi kalla det, ska göra en liten grej, ska kanske passa på att dra ner byxorna och fråga om hon kan trycka dom åt mig..
 
Annars har jag haft en toppen helg, Andy kom igår, vi hängde lite, lagade mat, kollade på film (Andy somnade efter 10 minuter i mitt knä) och vaknade sedan när det var 20 minuter kvar och frågade om vi inte kunde lägga oss..och eftersom att vi är i mitt hus och han är min gäst så gör vi som han vill! vaknade tidigt idag och då ville han helt plötsligt kolla på filmen, och att jag hade kollat 2 timmar igår kväll det gjorde inget jag kunde kolla igen.. så vi kollade på film åt lite gomat som vi lagade igår och promenerade sedan i bouloungen innan det var dags för grabben att åka tillbaka till stockholm. 
 
Så nu blev det lite långt men det blir lätt så när man har mycket att berätta...
 
nu ska jag lägga lite is på rumpen och äta morotskaka.