youngwildandfreeee

Mina ben sviker mig

Kategori: Allmänt

Ja just nu har mina ben lämnat min kropp tror jag faktiskt. jag har stått så mycket i fler dagar stått i konstiga positioner och inte suttit särskilt mycket alls, så inatt vaknade jag av att jag inte kunde böja mina ben, dom hade fastnat i den raka positionen när jag låg..? Då när man är lite trött och tror att allt bara är en drömm så somnade jag om ganska fort, men jävlar i min lilla låda, när jag vakande i morse hade jag så jävla ont! jag kan inte gå riktigt med benen jag vet inte riktigt hur det ser ut, men jag kan ju säga så här de blir ju inte skit kul att springa upp och ner i trapporna till tvättstugan idag.. Men man är ju e viking så nog ska jag klara av det allt,

jag lever lite för att jag sak vara ledig i fyra dagar snart, i rad!!! Imorgon jobbar jag 10-19 sen, frdag, lördag,söndag,måndag är jag leeeedg! så jävla nice.

Jag försökte ta en fin liten morgon bild på mig nu också men det gick så där kan jag tycka,försökte få med katten på bild istället för mig, den bråkstaken är så jobbig och jag stte ut honom direkt när jag vakade för att sprang runt och jamade och förde ett jäkla liv! han låg så fint ute, men vad jag kan förstå av hans reaktion så tyckte han inte att det var lika mysigt som mig att ta bilder tillsammans? efter 4 bilder med mig är han tillbaka inne och jobbigare än någongsin!





Som ni ser på den sista bilden så drar han ören bakåt och tar satts innåt..

xx


Kommentarer


Kommentera inlägget här: